Artikelen

 

 

Op 12 november willen we weer met elkaar zingen om 19:00 uur in de Schakel in Puttershoek.
De opzet van de avonden is zoals u gewend bent: voor de pauze God de lof en eer toezingen en na de pauze zang in combinatie met gebed.

Vanaf dit seizoen willen we de bezoekers herinneren aan de avond met aanvullend een whatsapp berichtje. De appgroep is een groep waarin alleen berichtjes gezonden worden. U hoeft dus niet bang te zijn voor veel berichtjes. Wilt u opgenomen worden in deze appgroep? Stuur dan een berichtje aan 0644542819 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Een lied kunt u doorgeven door middel van een persoonlijk bericht.

We zingen uit de Op Toonhoogte bundel, die op de avond zelf voor u klaar ligt. Deze avond wordt georganiseerd door de Hervormde Kerk Maasdam en Puttershoek en de Gereformeerde kerk Puttershoek/Maasdam.

Kinderdankdienst 01112023

De rommelmarkt gaat weer open na de tweemaandelijkse vakantiesluiting.

Vanaf maandag 4 september kunnen er weer bruikbare spullen worden ingeleverd van 19.00 tot 20.00 uur.

Wilt u spullen laten halen dat kan na een telefonisch afspraak op werkdagen van 18.00 tot 19.30 uur, telefoonnummer 06-22551924.

Dinsdag 5 september is de eerste verkoop van 10.00 tot 12.00 uur

U bent allen van harte welkom.

De opbrengst is voor onderhoud gebouwen.

Namens rommelmarktteam,

An Klinge

Op zondag 8 oktober is om 16.00 uur de ‘Zingend Geloven’ zangdienst (voorheen Vriendendienst genoemd), die we elk jaar gezamenlijk vieren als PKN-gemeenten van Puttershoek en Maasdam. Het thema van de dienst is dit jaar ‘Breng ons samen’.

Ons gebed is dat God ons samenbrengt met Hem en met elkaar. We hopen dan ook dat in deze dienst weer veel mensen uit onze drie gemeentes samenkomen.

Samen zingen is fijn! Komt u en komen jullie weer meezingen en -vieren?

De dienst is dit jaar in Maasdam, is weer voorbereid door gemeenteleden van de drie kerken en zal worden begeleid door gospelband Cross-Over uit Rhoon. Er is geen oppas of kindernevendienst, maar aandacht voor de kinderen in de dienst.

Na de dienst is er volop gelegenheid elkaar te ontmoeten in het Ontmoetingscentrum onder het genot van broodjes en iets te drinken.

Nieuwsbrief Sulawesi

 

Lees HIER de nieuwsbrief van ds Vogelaar

Aanvullende gegevens