Uitnodiging High Tea 14122022

Beste allemaal,

Op 27 november 2022 om 11:00 is alweer de laatste Connected dienst van 2022. Maar niet getreurd: in 2023 staan er al verschillende diensten gepland!

Het thema van deze dienst is: Wees het Licht. Voorganger in deze dienst zal zijn: ds. P. Barmentlo, uit Dordrecht. De dienst wordt gehouden in de gereformeerde kerk in Puttershoek. We hopen op een mooie, gezegende dienst en een volle kerk! Om 10:40 wordt u ontvangen met koffie en kunt u uw kaars voor de Voedselbank afgeven. Hoe meer kaarsen, hoe meer licht.

Met vriendelijke groet,

J.P. van Santen

Hoi allemaal,

Bij deze het programma voor november!
- Zaterdag 12 november: JOR America
- Zaterdag 19 november: JOR Oranje Boven
- Zaterdag 26 november: JOR Weiland Kwakken (JOR Out)
- Zaterdag 3 december: JOR Sint
Kerstgourmet
Zet ook allemaal vast de Kerstgourmet van 17 december in je agenda! De naam zegt het al: gezellig met elkaar gourmetten in de Schakel om het jaar jaar 2022 af te sluiten. Deze avond beginnen we eerder dan normaal, zo rond 18.00 uur. De mail om je op te geven volgt nog!
JOR Out
Op zaterdag 7 januari staat er een toffe JOR Out op de planning. Zet deze dus ook alvast in je agenda. Meer info volgt!

--

Rondom dankdag hebben we dit jaar een inzamelactie gehouden onder de kerktoren, bestemd voor de voedselbank en met dit fijne resultaat:

Aktievoedselbank112022

Gelukkig niet alleen maar spaghetti en tomatensaus, maar heel veel uiteenlopende artikelen kwamen binnen!

Zo blijkt maar weer hoe mensen graag iets tastbaars doen voor hun naaste door boodschappen te doneren.  Bij de voedselbank werd heel dankbaar gereageerd op de vele tassen die ingeleverd werden afgelopen dinsdag.

Dank aan ieder die bijgedragen heeft! Een mooi gebaar van onze gemeente naar de buitenwereld toe.

Confessionele BewegingMaarten Luther

afdeling Hoeksche Waard

penn.  Jac. Visser

Kortestraat 7

3295 BH  ‘s-Gravendeel.

‘s-Gravendeel, 24 oktober 2022.

Aan: Leden en belangstellenden van de Confessionele Beweging afd. Hoeksche Waard.

De afdeling Hoeksche Waard van de Confessionele Beweging nodigt u uit op D.V. woensdag 9 november 2022 voor een bijeenkomst met als spreker ds. H.M. Habekotté predikant uit Vlaardingen. hij zal spreken over het thema:

De mens Maarten Luther en zijn betekenis voor nu

De vastberadenheid en doorzettingsvermogen van de mens Maarten Luther zal in de lezing aandacht krijgen. Hij is geen engel en geen heilige maar wel van grote betekenis geweest in de geschiedenis van de theologie. We kijken niet alleen om maar ook naar nu en wat is betekenis van Luther voor deze tijd.

Een mooi onderwerp 505 jaar nadat Maarten Luther zijn stellingen in Wittenberg aan de deur van de kerk vast maakten

Deze avond wordt gehouden  in de Gereformeerde Kerk, Vlasakkers in ‘s-Gravendeel, aanvangstijd 20.00 uur.

Van harte hopen wij op uw aanwezigheid bij deze bijeenkomst van de afdeling Hoeksche Waard.

Met vriendelijke groeten,

Jac. Visser.