Duckrace: Racen met een Duck, voor andermans geluk

Zaterdag 13 april is het zo ver: Duckrace 2019! 2000 badeendjes duiken deze middag de Boezemvliet in Puttershoek in en proberen met behulp van brandweer Maasdam/Puttershoek zo snel mogelijk de overkant te bereiken. Voor de eerste 15 eendjes staan mooie prijzen klaar, waaronder een HP touchpad laptop, dinerbon voor 4 personen bij Alcazar en een luxe sapcentrifuge van Princess.

2000 loten verkopen is veel en lastig werk. Daarom hopen we op uw steun! Voor slechts 2 euro kunt u een lot kopen, maar met meerdere loten maakt u meer kans op fantastische prijzen :) Vraag ook eens aan familieleden en vrienden of ze loten willen kopen en onze projecten in Afrika willen steunen.

De loten zijn op de volgende manieren verkrijgbaar:
Deur aan deur verkoop
Via geef.ws/duckrace (online)
Bij winkel Twee Ons Geluk te Puttershoek

Voor jong en oud worden naast de Duckrace ook nog diverse activiteiten georganiseerd. Zo kan er pony gereden worden, staat de jeugdbrandweer voor je klaar om samen een ‘brandje’ te blussen, zijn er broodjes hamburger en versgeperste sinaasappelsap en geeft de brandweer diverse demonstraties. Voor €2,50 kan de jeugd deelnemen aan 5 spelonderdelen.

Korte info:
Datum: 13 april van 12.00 uur tot 15.00 uur
Locatie: speeltuin aan de Boezemkade
Prijs lot: 2 euro
Prijs strippenkaart: 2,50 euro

Koop 1 (of meer) loten en kom de 13e tussen 12.00 en 15.00 uur langs bij de Duckrace om te kijken of je prijs hebt! Het is niet verplicht om bij de trekking aanwezig te zijn, maar natuurlijk wel aanbevolen

Een tijdje geleden heeft Ds. Van Dam bij ons gepreekt en aangegeven dat hij mede organisator is van een Israelreis.

Hieronder vindt u de informatie daarover.

Indien u graag naar de voorlichtingsbijeenkomst wilt gaan, kunt u zich aanmelden bij Ds. Van Dam of bij Victor de Haan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Als er voldoende belangstelling is kunnen we met een groepje naar Houten reizen om de informatiebijeenkomst bij te wonen.

Groeten,

Victor

=================================================================

בוקר טוב

Boker Tov = Goedemorgen,

Heeft u het ook weleens overwogen?

Een reis naar Israël om met eigen ogen te zien waar al die verhalen uit de Bijbel zich afspeelden?

Israël, een klein en fascinerend land met een grote diversiteit aan cultuur en natuur. Van het groene en heuvelachtige Galilea in het noorden tot het diepste punt van de aarde bij de Dode Zee.

Een reis waarbij de stad Jeruzalem zal niet ontbreken, die bijzondere stad, boordevol historie maar bruisend tegelijk.

En wat denkt u van drijven op de Dode Zee….?

Israël, het land waar de Bijbel gaat leven, een land dat je omarmt.

Op maandag 7 november 2017 is er een informatieavond over de 8 daagse Israëlreis die van zondag 26 tot en met zondag 5 maart 2017 (krokusvakantie) zal worden gehouden.

De informatieavond begint om 20.00 uur (inloop vanaf 19.45 uur) in een van de bovenzalen van de Opstandingskerk, het Kant 1 te Houten

Wie weet zien we u daar om u te informeren over deze bijzondere reis.

Zie voor meer informatie de meegezonden bijlage.

We zijn niet eenkennig als het gaat om woonplaats of kerkelijke achtergrond; dus WELKOM.

Om alvast op te warmen een mooie filmpje van het Israëlische Verkeersbureau: https://youtu.be/LlbK9DBSrFk

Geeft u even door (telefonisch of per mail) als u van plan bent te komen? Wij zorgen dan voor voldoende informatiemateriaal.

שלום

Shalom!

Paul van Dam

030 6377266 of 06 3038 5515

Ps. Delen mag…

Bedankt!

Dit is het laatste bericht voordat onze reis naar Nicaragua begint. Op het moment van schrijven duurt het nog maar 10 dagen voordat het 1 augustus is en we verzamelen op Schiphol en vertrekken naar El Raizon. En we hebben er ontzettend veel zin in!

We zijn iedereen die heeft bijgedragen tijdens alle acties ontzettend dankbaar. Of je nu pannenkoeken hebt gegeten, de auto hebt laten wassen, rondjes hebt gerend of gesponsord tijdens de sponsorloop of je hele kerkbank hebt voorzien van pepermunt: dankzij jou hebben we ruim €12.500 ingezameld voor de kinderen in El Raizon!

Volg de avonturen van JOR World Servants

Benieuwd naar onze belevenissen in Nicaragua? Je kunt ons op verschillende manieren volgen.

We zouden het ontzettend leuk vinden om ‘de groeten’ van het thuisfront te ontvangen terwijl we op reis zijn. Een paar woorden van ‘thuis’ zorgen voor extra motivatie op pittige bouwdagen. Mocht je ons een berichtje willen sturen kan dat via www.worldservants.nl/groetjes.

19 augustus om 09.20 uur landen wij weer in Amsterdam met vlucht UA0020. Tot dan!

Groetjes van JOR World Servants,

Laura, Frank, Annemiek, Bart en Ilona

Subcategorieën

De website als gebouw: de homepage is de voordeur, de actualiteit vinden we in de keuken. Deze verdieping is de ruimte waarin we bezinning en inspiratie verzamelen: artikelen en opinies van het web – maar voor zover beschikbaar ook gedachten uit eigen gemeente – die het waard zijn met anderen gedeeld te worden.

Let op: De meningen die op deze pagina’s worden verspreid zijn niet perse de standpunten van de kerkenraad.