Geboorte en doop

Bij geboorte wordt u verzocht een kaartje te sturen naar de scriba. Als u uw kind wilt laten dopen, kan in goed overleg een geschikte datum worden gekozen. Neemt u zelf contact op met de predikant of uw wijkouderling.

Ernstige ziekte

Bij ernstige ziekte wordt de familie verzocht contact op te nemen met de scriba. Ook bij opname in en bij terugkeer uit het ziekenhuis graag de scriba daarvan in kennis te stellen.

Overlijden

Als een familielid is overleden, wordt u verzocht contact op te nemen met de scriba. U wordt ook verzocht de scriba een rouwkaart te sturen.

Huwelijk

Kerkelijke inzegening van een huwelijk moet minimaal zes weken van te voren worden aangevraagd bij de kerkenraad. Daarna volgt overleg met predikant, organist en koster. Wilt u de scriba ook een trouwkaart sturen als er geen kerkelijke inzegening plaats vindt?

Verhuizing

Bij verhuizing wordt u verzocht uw nieuwe adresgegevens door te geven aan de ledenadministratie. Als u buiten Puttershoek gaat verhuizen, maar toch lid wilt blijven van onze gemeente dan kunt u dit doorgeven aan de ledenadministratie.

Uitschrijving

Indien u geen behoefte meer heeft aan contact met onze kerk en u zich wilt laten uitschrijven dan kunt u een mail of ondertekende brief zenden aan de ledenadministratie. Daar wordt gezorgd voor verdere afhandeling.

Contactgegevens

Kerkplein 3, 3297 AX Puttershoek

Kerkplein 3, 3297 AX Puttershoek

Voor overige contact gegevens zie lijst.