Catechese seizoen 2015/16

In het seizoen 2015/16 zal de catechese voor de jeugd van de gemeente, alsook de belijdeniscatechese voor alle leeftijden, gegeven worden door ondergetekende.

Groep 12-15 jaar en groep 16 +

De jongeren van de gemeente hebben hiervoor een persoonlijke uitnodiging ontvangen:

Met de dominee in gesprek over geloof in God, actuele onderwerpen, ongeloof en twijfel, geluk, Jezus, jouw vragen, Bijbelverhalen… Even niks aan je hoofd, kopje thee, nadenken en praten met leeftijdsgenoten over geloven, over wat nu belangrijk en mooi is in je/het leven…

Eerste avond dit seizoen op dinsdagavond 6 oktober:

19.00 uur (12-15 jr.) en 20.00 uur (16+)

Plaats: De Schakel op het Kerkplein

Gewoon een keertje kijken of het iets voor je is, of even informeren over hoe en wat kan altijd!

Belijdeniscatechese/-kring

Uiteraard is er ook gelegenheid dit seizoen deel te nemen aan de belijdeniscatechese. Deze kring is er voor iedereen die zich grondig wil verdiepen in het christelijk geloof. En voor iedereen die misschien al van plan is dit geloof openbaar/publiek te willen belijden (‘ja zeggen tegen God en Jezus Christus in de kerk’). Dit laatste is echter zeker geen voorwaarde om deel te nemen aan de belijdeniskring! Ben je hoe dan ook geïnteresseerd? Neem contact met mij op! We beginnen de eerste week van oktober op een geschikt moment in de week voor alle deelnemers. En gaan werken met het gloednieuw verschenen boekje HOU(D)VAST!

September 2015

ds. A.A. van den Berg, Kerkplein 2