De kerkenraad van onze gemeente bestaat uit:

  • Predikant
  • 9 ouderlingen (een scriba, een jeugdouderling en 7 wijkouderlingen)
  • 5 diakenen
  • 6 ouderlingen-kerkrentmeester

Er is momenteel (januari 2022) een vacature voor wijkouderling, diaken en kerkrentmeester.

Het “dagelijks bestuur” van de kerkenraad wordt gevormd door het moderamen. Het moderamen bestaat op dit moment uit:

  • Voorzitter: dhr. Hugo Snaaijer
  • Scriba: mw. Atie Meijer
  • Leden: diaconie dhr. Arnold Boudesteyn, kerkrentmeester dhr. Peter in ‘t Veld en ds. A. van der Berg:

Beleidsplan

Voor meer informatie over de doelstellingen van de kerkenraad zie het beleidsplan voor 2017-2021

Plaatselijke regeling

De plaatselijke regeling regelt enkele kwesties die door de kerkorde worden toegewezen aan de plaatselijke gemeenten. De plaatselijke regeling wordt door de kerkenraad opgesteld en door de gemeente goedgekeurd. De nieuwste versie van deze regeling is de Plaatselijke regeling. Een toelichting op de plaatselijk regeling vindt u in de Toelichting Plaatselijke regeling

Lijst ambtsdragers

Predikant             

Ds. A.A. van den Berg Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Scriba                        

mevr. Atie Meijer Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ouderlingen            

dhr. Hugo Snaaijer (voorzitter consistorie en kerkenraad) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

dhr. Jan Peter van Santen, jeugdouderling Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

mevr. Nelleke Dorsman Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

dhr. Govert Gravendeel Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

mevr. Annemarie de Haan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

mevr. Jolande Kornaat Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

mevr. Evelien Maas (secretaris consistorie) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ouderling - Kerkrentmeesters

dhr. Peter in ’t Veld (voorzitter)

dhr. Bart Dorsman (secretaris) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

dhr. Chris Viskil (penningmeester)

dhr. Evert Jan van Eck

dhr. Erik Hoek

Diakenen                 

dhr. Arnold Boudesteyn (voorzitter) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

mevr. Leonie Dekkers (secretaris) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

dhr. Victor de Haan (penningmeester) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

mevr. Annie Vlasblom