Rommelmarktcommissie

De Rommelmarktcommissie is actief met het inzamelen van bruikbare tweedehandsspullen die voor een schappelijke prijs weer worden verkocht. De opbrengst is voor het onderhoud van de kerk. Ze heeft haar eigen onderkomen in gebouw “De Schakel”, A. v. Lierstraat 7 (bij het Kerkplein) te Puttershoek.

Inleveren:
Iedere maandagavond van 19.00 – 20.00 uur kan men spullen die men niet meer gebruikt of nodig heeft inleveren in "De Schakel". Als u niet in de gelegenheid bent, kunnen s
pullen eventueel thuis worden opgehaald. Men kan dit aanvragen via tel. 06-22551924 (van maandag t/m vrijdag tussen 18.00 en 19.30 uur). Spullen die wegens onverkoopbaarheid niet meer ingenomen worden zijn: bankstellen, wandmeubels, computers en toebehoren.

Verkoop:
Elke laatste vrijdag van de maand van 13.30 tot 16.30 uur en de zaterdag daarna van 10.00 – 12.00 uur.
Vaak heeft men naast de gewone spulletjes een bepaald thema wat aansluit bij het seizoen, bijv. schaatsen en sleeën, een voorjaarsmarkt, of campingspullen. Eind november / begin december wordt een Kerstmarkt gehouden.
Jaarlijks organiseert de commissie in juni een grote Activiteitendag rondom en in “De Schakel”, waarvoor steeds veel belangstelling is, ook van buiten de gemeente.

De Rommelmarktkalender voor 2020 vindt u hier!