Woensdag 8 april de wekelijkse uitzending van “Radio Hoop op God” vanaf 19.15 uur via kerkradio en internet (https://www.kerkomroep.nl/#/kerken/21658), en via Facebook via: https://www.facebook.com/Hervormd-Puttershoek-112555610402482/ met medewerking van onze predikant, ouderling Atie Meijer, onze koster en Peter in ’t Veld.

Om 19.00 uur luiden van de kerkklokken zoals in veel plaatsen in Nederland om aan te geven dat niet een virus, maar Jezus overwinnaar is van verleden, heden en toekomst! Om 19.15 uur is de aanvang van de bemoediging van het evangelie van onze here Jezus Christus.  

Openingstune, welkom en een groet 

Gedicht gelezen door ouderling Atie Meijer
Lied 
Lezing Matth. 26:36-46 
Korte meditatie door Ds A. vd Berg 
Melodie Gezang 423 Ach, blijf met uw genade 
Bidden Gezang 423: 1, 2, 3
Orgel 'Mijn Verlosser hangt aan het kruis'
 

Wij hopen u hiermee weer een bemoediging en versterking van het vertrouwen in onze Vader en Heiland  te mogen geven.

Heeft u vragen of opmerkingen n.a.v. deze uitzending, laat het ons weten, zie telefoonnummer en email op de homepage van onze website.

----------------------------

Beste lezer,

De kerkdienst of radio "Hoop op God" horen is al heel fijn. Maar we realiseren ons dat de toevoeging van beeld nog meer beleving aan het samen verbonden zijn kan geven. Mogelijk heeft u afgelopen week al test activiteiten op Facebook gezien. Vanavond om 19:15 uur de eerste openbare uitzending (radio "Hoop op God") met beeld via Facebook "live video". Onze vrijwilligers die dit experiment hebben opgepakt zijn natuurlijk geen experts ......., maar hopelijk geeft dit initiatief nog meer gevoel van verbonden zijn. Deze Facebook live uitzendingen proberen we tijdens de crisis naast de kerkradio en internet geluiduitzendingen te verzorgen.

Hierbij de link van de betreffende Facebook pagina waarop de live video's zullen verschijnen: https://www.facebook.com/Hervormd-Puttershoek-112555610402482/

Het corona crisis team

Aanvullende gegevens