Bij het Klankbord dat u afgelopen week heeft ontvangen, zat een acceptgiro. Het begeleidend schrijven wat hierbij hoort, is door omstandigheden abusievelijk niet in het Klankbord opgenomen. De acceptgiro is bedoeld voor een bijdrage in de kosten voor de productie van het Klankbord. Deze kosten zijn begroot op € 8,- per adres voor een jaar leesgenot over het wel en wee van en in onze gemeente. U kunt daarvoor de acceptgiro gebruiken of zelf een bedrag overmaken via internet onder vermelding van het kenmerk. De automatische incasso zal op 2 september plaatsvinden. Via deze weg willen we ook alle vrijwilligers bedanken voor hun belangeloze inzet bij het vele werk voor ons Klankbord.

Daarnaast is in het Klankbord het verkeerde rekeningnummer voor de BBQ vermeld. Op de flyer staat het juiste rekeningnummer vermeld. Zou u dat rekeningnummer op de flyer willen gebruiken? Dat bespaart onze kerkelijke administratie weer de nodige correcties.

De waarde van het Klankbord

Het Klankbord wordt 10 x per jaar verstrekt om gemeenteleden op de hoogte te houden van het wel en wee in onze gemeente. Voor jong en oud is er altijd wel iets bij. Heeft u iets speciaals meegemaakt dat u wilt delen met gemeenteleden, bijvoorbeeld een woord van dank voor medeleven bij vreugdevolle of verdrietige momenten, schroom dan niet om contact op te nemen met de redactie.
Wij stellen het op prijs indien de lezers een bijdrage in de kosten willen geven. Die mogelijkheid bieden wij u. Wat zijn de kosten? Deze zijn begroot op € 8 per adres voor een jaar leesgenot.

U kunt bijgevoegde acceptgiro gebruiken of zo mogelijk via internet een bedrag overmaken op rekeningnummer NL38RABO0373711271 van CvK Hervormde gemeente Puttershoek graag met vermelding van het kenmerk. Wilt u liever een machtiging afgeven voor een vast bedrag per jaar, neemt u dan contact op met het kerkelijk bureau via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per brief naar Kerkplein 3, 3297 AX Puttershoek.
De automatische incasso van het Klankbord (inmiddels 21) zal op 2 september plaatsvinden.
Wilt u het Klankbord niet ontvangen, wat jammer is want dan mist u misschien belangrijke informatie, geeft u dat dan ook even door aan het kerkelijk bureau.
Tot slot dank aan alle vrijwilligers voor hun belangeloze inzet bij het vele werk dat voor ons Klankbord wordt gedaan.