Uncategorised

De weken dat de actie nu loopt, hebben we als groep al veel taarten en koekjes mogen bakken! We hebben al ruim 500 euro opgehaald met deze actie! We zijn heel blij en dankbaar voor iedereen die een taart(en) heeft besteld. We zijn ondertussen bijna bij de eindstreep van ons doelbedrag en we hebben nog iets meer dan 500 euro nodig. Daarom willen we u vragen, als u nog geen taarten heeft besteld, nog een keer na te denken of u nog iemand een hart onder de wilt riem te steken. U mag de taart natuurlijk ook voor uzelf bestellen!

We vinden het geweldig om te zien hoe ontroerd en verrast mensen reageren op de lekkere verrassing die we op gepaste afstand langs komen brengen.
Als u 2 dezelfde minitaartjes (halve inhoud van een normale taart) wilt bestellen, dan mag u daarvoor een mail naar ons sturen. E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tot nu toe is het nog vrij onzeker of onze reis dit jaar door kan gaan in verband met de coronacrisis. World Servants houdt verschillende informatiebronnen goed in de gaten om uiteindelijk te beslissen of we dit jaar op project gaan of niet. Als het dit jaar niet door zou kunnen gaan, wordt de reis hoogstwaarschijnlijk verplaatst naar de zomer van volgend jaar. Op die manier kan het opgehaalde geld nog steeds goed worden besteed voor de bedoelde projecten. Voor meer informatie omtrent de coronacrisis en de projecten, kunt u naar de site gaan: worldservants.nl. Of u mailt naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Prijslijst Bak-en-Bezorgactie
Worteltaart € 10, -
Monchoutaart € 10, -
Appeltaart € 10, -
Cake € 7,50
15 koekjes € 7,50
Persoonlijk kaartje € 2, -

Bent u geïnteresseerd in het bestellen van een taart, om uw medemens een hart onder de riem te steken? Dan kunt u contact opnemen met een van ons, een mailtje sturen of een bestelling plaatsen op de website.

www.geef.ws/bakenbezorg

Met vriendelijke groetjes,

Judith, Joost, Eline en Esther
Bak-en-Bezorg Team
JOR World Servants Puttershoek

Woensdag 6 mei is de wekelijkse uitzending van “Radio Hoop op God” vanaf 19.15 uur via kerkradio en Kerkomroep (App of website https://www.kerkomroep.nl/#/kerken/21658) en via Facebook (App of website https://www.facebook.com/Hervormd-Puttershoek-112555610402482/) met medewerking van onze predikant, Annelies van der Kolk en koster.

Om 19.00 uur luiden van de kerkklokken zoals in veel plaatsen in Nederland om aan te geven dat niet een virus, maar Jezus overwinnaar is van verleden, heden en toekomst! Om 19.15 uur is de aanvang van de bemoediging door het evangelie van onze here Jezus Christus

Welkom door Annelies van der Kolk
Lied 1 ‘Vrijheidslied’ gezongen door Rebecca van der Kolk -> https://www.youtube.com/watch?v=_1I7jaDGbe8
Een vraag van mijn 11 jarige kleindochter…
Lied 2 ‘Zelfs al mijn haren zijn geteld’

Bijbellezing: Johannes 8:30-36 door ds. Ard van den Berg
Korte meditatie ‘Vrijheid’
Afsluiting
Lied 3 ‘Hoe groot zijt Gij’

Laat je horen !

Wat is de bedoeling: voor de woensdagavond uitzending Hoop op God willen we vragen of gemeenteleden ( alleenstaand, of als echtpaar, of als gezin ) een mooi liedje  of bv.een gedicht willen opnemen en doorsturen naar Mariska (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via whats app 06 44542819), zodat het op een woensdagavond kan worden uitgezonden. Een lied wat een beetje bekend is, uit Opwekking of het Liedboek of Op toonhoogte. Het kan ook met muziek van You tube erbij.
Het horen van bekende stemmen is voor onze luisterende gemeenteleden heel fijn denken we!

Niet te verlegen!! Wie gaat ermee aan de slag? Perfect hoeft het niet te zijn😄

Laat van je horen!

Er zijn nog volop bloemzaadkaarten verkrijgbaar.

De opbrengst van deze actie is bestemd voor het werk van Ds. Vogelaar in Sulawesi

FLEURIGE BLOEMZAAD(WENS)KAARTEN!
Deze "wenskaarten" met echte bloemzaden zijn speciaal samengesteld. In elke verpakking zitten vier populaire soorten: nl. Zomerbloemen, Vergeet-me-nietjes, Korenbloemen en Hoge Zonnebloemen. Deze "briefkaarten" zitten vol met kwaliteit bloemzaden.
Ze kosten slechts € 4,00 per setje van 4 stuks!!!!
Dat betekent dat 1 zakje vol met bloemzaadkaarten slechts € 1 kost. En je kunt deze bovendien nog als wenskaart versturen! De zaadjes kunnen tot half juni de grond in.

Kaarten zijn te bestellen bij:

Cockie Snaaijer,
cockiesnaaijer@gmail .com