JOR is van start

Het JOR seizoen is gestart met het welbekende startweekend. Na vrijdagavond uitgezwaaid te zijn, vertrokken we in de richting van Gorinchem. Vanaf hier heeft de jeugd een leuk stuk gelopen, onderbroken door het spelen van spellen op elke post. Na een korte nacht middenin een heus boerenweiland stond de zeskamp op de planning! Er is fel gestreden door alle deelnemers, om zich maar winnaar van startweekend 2019 te kunnen noemen. Rond 12 uur zijn we weer richting Puttershoek vertrokken, zodat iedereen thuis nog wat slaap kom pakken om ’s avonds de gemeente BBQ bij te kunnen wonen. Hier is ook de winnaar van het startweekend bekend gemaakt. Wie dat is? Vraag maar na bij de jeugd

De 1e normale JOR avond stond in het teken van diverse kennismakingsspellen, om de nieuwe leiding én nieuwe jeugd beter te leren kennen. De week erna werd er geschakeld, waarbij de jeugd zelf invulling geeft aan de avond. Op de laatste avond van de maand, 28 september, gaan we lasergamen!! Meer informatie hierover volgt via de mail, maar houd deze datum vrij in de agenda.

Je bent van harte welkom op de JOR als je minimaal in de tweede klas van de middelbare school zit. Hoe meer zielen hoe meer vreugd! Enthousiast geworden? Kom dan op zaterdagavond eens gezellig langs in De Schakel!

Namens alle JOR leiding,
Ilona Preesman

Aanvullende gegevens