Predikant

Ds. A.A. vd Berg (voorzitter kerkenraad), Kerkplein 2 3297 AX, 078 6761389, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Scriba

A.Meijer - Melissant, P. Repelaerstraat 82 3297 BM, 078 8422508, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Ouderlingen

J.P van Santen, jeugdouderling, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

M.A.D. vd Ree – de Jongh, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

P. Dorsman - Vos, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

H. Snaaijer (voorzitter consistorie), Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

D.P. Westdijk, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

E.P. Maas - van Maanen (secretaris consistorie), Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

J. Kornaat - Podt, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Ouderling - Kerkrentmeesters

C.L.H.  Groenendijk (penningmeester) 

C. Dekkers

A.Jongenotter

P.W. in ‘t Veld (voorzitter)

B. de Winter (secretaris)

 

Diakenen

P.H. Bos - Melissant 

V. de Haan (voorzitter)

M.M. van Horssen (secretaris) 

J.M. Kwakernaat

T.A.H van de Zwaal - Wols

. 

 

Aanvullende gegevens