Predikant

Ds. A.A. van den Berg, Kerkplein 2 3297 AX, 078 6761389, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Scriba

A.Meijer - Melissant, P. Repelaerstraat 82 3297 BM, 078 8422508, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Ouderlingen

H. Snaaijer (voorzitter consistorie en kerkenraad), Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

J.P van Santen, jeugdouderling, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

M.A.D. v.d. Ree – de Jongh, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

J. Kornaat - Podt, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

P. Dorsman - Vos, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

D.P. Westdijk, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

E.P. Maas - van Maanen (secretaris consistorie), Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ouderling - Kerkrentmeesters

C. Dekkers (voorzitter)

B. de Winter (secretaris)

C.L.H.  Groenendijk (penningmeester) 

A. Jongenotter

J.W. van Eck

Diakenen

P.H. Bos – Melissant (voorzitter) 

V. de Haan (penningmeester)

M.M. van Horssen (secretaris) 

J.M. Kwakernaat

Aanvullende gegevens