Alpha Youth logo

 Alpha Youth foto

 

 

Welkom op Alpha - Youth

Op vrijdag 17 september aanstaande start er in Maasdam/Puttershoek een Alpha - Youth.

Tijdens tien gezellige bijeenkomsten op vrijdagavond van 18.00-20.00 uur ontdek je wat het christelijk geloof inhoudt. Stel al je vragen en praat met andere deelnemers door over vijftien inspirerende onderwerpen. De eerste avond is geheel vrijblijvend, daarna kun je beslissen of je door wilt gaan of niet.

Alpha - Youth is geschikt voor elke jongere vanaf 15 jaar die op zoek is naar de zin van het leven. Alpha - Youth wordt gegeven in een ongedwongen en open sfeer. Iedereen is welkom! Deelname aan Alpha - Youth is gratis.

De startavond is in de Pastorie aan de Raadhuisstraat 39 te Maasdam. We eten ook gezellig samen met elkaar. In verband met de maaltijd vinden we het fijn als je je aanmeldt bij ds. Ard van den Berg in Puttershoek (bel 078-6761389 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of ds. Marianna van de Graaf in Maasdam (bel 078-7857881 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Ook voor meer informatie kun je met hen contact opnemen. Of kijk voor meer informatie over Alpha op www.alphayouth.nl.

Aanvullende gegevens