Kerkgebouw Hervormde Gemeente Kerkplein 1, 3297 AX Puttershoek, tel. 676 4837.

Klik hier om de locatie in Google Maps te bekijken

Koster van de kerk is Rinus van der Kolk. Voor vragen over de kerk kunt u bij hem terecht (tel. 676 4033) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kerkelijk Centrum “De Hoeksteen” Kerkplein 3, 3297 AX Puttershoek, tel. 676 4837

Het kerkelijke centrum De Hoeksteen wordt vanaf 2e helft 2019 beheert door een speciale beheergroep. Voor het maken van een reservering of voor vragen kunt u contact opnemen met Leonie Verrijp:

• telefoon: 078-8423672

Het centrum bevat de volgende ruimtes die kunnen worden gereserveerd:

• Grote zaal deel A
  • Grote zaal deel B
  • Kleine zaal
  • Keuken
  • Knutselzolder

Geeft bij reservering het volgende op:

• namens welke groep de reservering wordt aangevraagd
  • welke ruimte(s) de groep wil reserveren
  • welke periode de groep wil vastleggen (datum + tijdstip aanvang en vertrek)
  • of gebruik zal worden gemaakt van de keuken (voor bijv. zetten van koffie)
  • of een van de leden van de groep het gebouw zal openen en afsluiten
  • telefoonnummer contactpersoon

Beschikbaarheid (en gemaakte reserveringen) van ruimtes kunt u zelf inzien in de digitale agenda (klik hier).

Reserveren Kerk en Hoeksteen

De kerk en de Hoeksteen zijn de gebouwen die door een grote groep gemeenteleden wordt bezocht en gebruikt. Niet alleen op zondag maar ook door de weeks wordt de Hoeksteen intensief gebruikt voor allerlei activiteiten, van kringen tot vergaderingen en van begrafenissen tot verjaardagsbijeenkomsten. Ook de kerk wordt, zij het minder frequent, door de weeks gebruikt door organisten, kinderkoor of samenkomsten met een liturgisch karakter (hierbij kunt u denkt aan trouwerijen of samenkomsten van Woord en Daad).

Om al deze activiteiten te stroomlijnen dienen de gebouwen te worden gereserveerd. Voor alle duidelijkheid heeft het college de bestaande regels nog eens op papier gezet: Reserveren Kerk en Hoeksteen.

Kort en goed komt het er op neer dat u voor het gebruik tijdig contact opneemt met de koster of de beheerders van de Hoeksteen om uw activiteit te melden en te kijken of er op de gewenste tijd de kerk of een zaal in de Hoeksteen beschikbaar is, dit geld ook voor het gebruik van de consistorie. Zonder tijdige reservering kunnen de gebouwen niet gebruikt worden !