Bestellen collecte bonnen

U kunt collectebonnen bestellen door het bedrag hiervoor over te maken op banknummer NL38RABO0373711271 van de Kerkvoogdij o.v.v.

aantal, soort en uw kenmerk/reg.nr.

De volgende bonnen zijn verkrijgbaar:

kleur

waarde 1 bon

kosten hele kaart

oranje

€ 10.=

blauw

€ 15.=

rood

€ 25.=

geel

€ 30.=

Wanneer u uw registratienummer niet weet, kunt u dat per mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. opvragen.

Wijziging postadres en bereikbaarheid

Het postadres is veranderd.  Jaren bent u gewend geweest aan Eikenlaan 11, maar wanneer u nu post hebt voor ons wilt u dan als postadres noteren: Hervormde gemeente Puttershoek, Kerkplein 3, te 3297 AX Puttershoek.

Ook de telefonische bereikbaarheid van het kerkelijk bureau is veranderd, of eigenlijk: vooralsnog vervallen. Wanneer u voor zaken voor het college van kerkrentmeesters contact wilt of het kerkelijk bureau zoekt, wilt u dan een mailtje naar het kerkelijk bureau sturen of het postadres gebruiken? Dan komen wij hier zo snel mogelijk op terug en zullen contact met u opnemen. Wilt u daarom altijd uw naam en telefoonnummer  bij uw vraag of verzoek vermelden? Uiteraard kunt u ook altijd een van de kerkrentmeesters aanpreken of (in ieder geval tijdens deze periode van veranderingen) contact opnemen met Jaco van der Zwaal, tel. 06-11522967.

Samengevat zijn de contactgegevens van het kerkelijk bureau vanaf nu:

Bereikbaarheid ledenadministratie

De ledenadministratie is vanaf nu direct te bereiken voor elke wijziging van (niet financiële) persoonsgegevens door het sturen van een mail aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.