Als Hervormde gemeente zijn we een Christelijke gemeenschap. Dit houdt in dat we met elkaar verbonden zijn door het geloof in de God die zich in de Bijbel bekend gemaakt heeft. Daaruit weten wij dat Hij ons liefheeft. Dit heeft Hij laten zien doordat Hij zijn Zoon Jezus Christus heeft gezonden om ons te bevrijden van zonde en dood door Zijn dood aan het kruis.

We geloven dat Hij is opgestaan uit de dood, en hebben de zekere hoop dat wij met Hem mogen leven in eeuwigheid.

We zien in Jezus Christus behalve onze Verlosser ook de Mens naar Gods bedoeling, en erkennen de oproep Hem na te volgen in zelfverloochening en naastenliefde.

Het voorgaande zou kunnen veronderstellen dat wij een groepje voorbeeldige mensen zijn. In de praktijk valt dit soms/vaak nogal tegen. Het is dan ook een levenslang proces om te groeien in geloof, hoop en liefde. Volgens ons gaat dit het best door samen gemeente te zijn en op elkaar betrokken te zijn.

Gods liefde gaat uit naar alle mensen. We weten dan ook dat we als kerk niet compleet zijn zolang er mensen zijn die niet bereikt zijn met Gods boodschap van genade. Zending en evangelisatie zijn een must voor de kerk. De praktijk is ook hierin weerbarstig; de meesten van ons ervaren het als moeilijk de medemens met de boodschap van Gods liefde te benaderen.

We hopen dan ook dat we met deze website naast het bedienen van onze gemeente, ook mensen bereiken die onbekend zijn met het christelijk geloof, of er van vervreemd zijn.Veel informatie over onze gemeente is te vinden op deze website. Mocht u niet vinden wat u zoekt, of heeft u opmerkingen die onze service kunnen verbeteren, mail dan naar de webredactie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wilt u een gesprek over geloof of aanverwante kwesties, neem gerust contact op met predikant, ouderlingen of pastoraal werker.

Zie voor de contactgegevens de pagina CONTACT