Beste gemeenteleden,

In deze tijd waarin we helaas tijdelijk niet meer kunnen samenkomen in de kerk, kunt u niet zoals we gewend zijn uw gaven geven in de collectezakken en de deurbussen. Om dit toch mogelijk maken willen we u graag attenderen op alternatieven:

Overmaken: u kunt zo vaak als u wilt en voor verschillende doelen uw bijdrage overmaken op banknummer NL38RABO0373711271 van de Kerkvoogdij. Vermeld hierbij voor welke doelen u bijdrage bestemd is.

Meer informatie bij het kerkelijk bureau:
Per brieven/post: Kerkplein 3, te 3297 AX Puttershoek

Spaarpotjes: Elke dienst thuis uw (gebruikelijke) bijdragen op te sparen in verschillende enveloppen of potjes, elk voor een ander doel, die u tussendoor kunt deponeren in de brievenbus van het kerkelijk bureau aan de pastorie of mee kunt nemen wanneer er weer kerkdiensten zijn. Deze wordt dagelijks geleegd. Op deze manier kunt u ook met collectebonnen doneren.

Volgt z.s.m.: Digitale vormen van gaven inzamelen worden momenteel onderzocht. Zodra we hierin een keuze hebben gemaakt, laten we u dit weten.

Wanneer u hierover vragen of opmerkingen heeft, kunt u die doorgeven op tel. 078-6767040 of aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Het crisisteam