Beste gemeenteleden,

In deze tijd waarin we helaas tijdelijk niet meer kunnen samenkomen in de kerk, De Hoeksteen en Schakel, hopen we dat velen van u de verschillende uitzendingen vanuit de kerk weten te vinden op de website of via de app van Kerkomroep. Voor de tijdstippen van de uitzendingen zie website, ringblad en Klankbord.

Er hebben ons veel berichten bereikt dat de live uitzending op aanvangstijdstip niet te ontvangen is via Kerkomroep. Wij vinden dit zeer vervelend, omdat hiermee het online verbonden zijn bemoeilijkt wordt. Hieraan kunnen wij als kerk helaas weinig doen, omdat de oorzaak ligt bij de leverancier van Kerkomroep.

Zij doen hun best dit te verhelpen, zodat we hopelijk weer snel allemaal tegelijkertijd de dienst online bijwonen.
Vanwege mogelijke problemen bij Kerkomroep vragen wij gebruikers van Kerkomroep:
Wanneer u live luistert: houdt de uitzending aan staan, ook al hoort u geen uitzending. Deze zal later alsnog doorkomen.
Wanneer u achteraf de uitzending luistert. Gaat dit zonder problemen.
Kerkradio-luisteraars hebben dit probleem niet, omdat dit systeem niet afhankelijk is van Kerkomroep.
Wanneer u hierover vragen of opmerkingen heeft, kunt u die doorgeven op tel. 078-6767040 of aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Het crisisteam