Bij de diensten.

Op zondag 21 mei zal in de morgendienst broeder Arie van den Berg als bezoek- ouderling worden bevestigd door ds. J. Breure. Wij zijn blij en dankbaar dat Arie deze taak op zich wil nemen en wensen hem Gods zegen toe. Om 17.00 uur hoopt

ds. W. M. de Bruin uit Bleiswijk voor te gaan.

Om 15.00 uur zal in het Huys te Hoecke het heilig Avondmaal worden bediend. In deze viering hoopt ds. T. Meijer voor te gaan.

Op zondag 28 mei, Pinksteren, vieren wij de uitstorting van de heilige Geest.

Ds. J.P. Bijl uit Strijen hoopt de dienst te leiden. Om 17.00 uur verwachten wij drs. A. Kornaat uit Klundert. U bent in alle diensten van harte welkom.

Weeksluiting Zorgwaard.

In de kerkzaal van het verzorgingshuis Huys te Hoecke wordt op vrijdag 26 mei een weeksluiting gehouden. Iedereen is welkom. De dienst begint om 15.00 uur waarin voorgaat ds. E. Agterhuis uit Heinenoord.

Smakelijk eten.

Op donderdag 25 mei bent u weer van harte welkom in de Hoeksteen voor een heerlijke maaltijd. U kunt vanaf half vijf binnenlopen en om half zes willen wij aan tafel gaan. U kunt zich opgeven bij Cobi Kuipers of Tineke van Horsen.

Huwelijks jubileum.

Op zaterdag 20 mei is het veertig jaar geleden dat Joop en Plonie Bos – Melissant in het huwelijk zijn getreden. Wij bidden het echtpaar een stralende dag toe en nog vele goede en gezonde jaren.

 

Onze zieken.

Mevr. Renny Leeuwenburgh-van Wingerden moet enkele behandelingen ondergaan.

Mevr. Marijke van der Boor – van Rookhuizen is op maandag 15 mei geopereerd. Dhr. Rinus van der Heiden is opgenomen in het ziekenhuis.

Wij bidden de zieken thuis en in de zorginstellingen Gods nabijheid toe.

Bloemengroet.

De bloemen van zondag 7 mei zijn met een hartelijke groet en ter bemoediging gebracht naar mevr. M.C. de Crom - Vermeer.

De bloemen van zondag 14 mei gingen naar mevr. M. van der Ree – de Jongh.

Namens de kerkenraad wens ik u goede Pinksterdagen toe.

Vriendelijke groet, Atie Meijer. Scriba.