Bij de diensten.

Op zondagmorgen, 19 maart,  hoopt in de morgendienst ds. W van Herwijnen uit Zwijndrecht voor te gaan.  Om 15.00 uur wordt de viering van het heilig Avondmaal gehouden in ‘t Huys te Hoecke waarin voorgaat ds. L. Kruger uit Barendrecht.

In de middagdienst hoopt onze oud predikant ds. A.A. van den Berg uit Heinenoord het Woord te bedienen. Gezegende diensten toegewenst.

Zang en praise avond.

Op zondagavond, 19 maart, wordt in de Hervormde kerk van Maasdam een zang en praise avond gehouden. Op deze avond willen wij wat snellere nummers en rustige nummers met elkaar afwisselen die passen bij het thema. Het thema is “Uit liefde voor jou”  Om 19.00 uur willen wij de praise avond beginnen en de avond wordt om 20.30 uur beëindigd. Heeft u vervoer nodig dan kunt u bellen met telefoonnummer 06-44542819.

Weeksluiting.

Op vrijdag 17 maart wordt er weer een weeksluiting gehouden in ’t Huys te Hoecke. De dienst begint om 15.00 uur en wordt gehouden in de kerkzaal van het verzorgingshuis. In deze dienst hoopt ouderling Hugo Snaaijer voor te gaan.

Smakelijk eten +

Donderdag 23 maart is er weer smakelijk eten+. U kunt inlopen vanaf 16.30 uur om een praatje te maken of een spelletje te doen onder het genot van een kopje koffie/thee. Om ongeveer half zes gaan we aan tafel. Tussen zeven uur en half acht wordt de avond afgesloten. De kosten bedragen € 4.00.  U kunt zich opgeven bij Cobi Kuipers of Tineke van Horsen. U bent van harte welkom.

Happen en stappen tocht.

Op maandag 29 mei, tweede Pinksterdag, organiseert de ZWO een happen en stappen tocht waarvan de opbrengst ten goede komt aan het project van ds. Vogelaar in Sulawesi. In groepen van 4 personen kun je bij diverse gemeenteleden in het dorp een klein hapje nuttigen. De tocht begint om 16.30 uur in de Hoeksteen. De kosten voor de jeugd t/m 18 jaar bedraagt € 5.00 en voor de volwassenen € 10.00. U kunt u opgeven bij Cockie Snaaijer 078-6764083 of per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Opgeven kan tot  24 april.

Onze zieken.

Mevr. L.T. de Geus – de Koning, verblijft in het ziekenhuis

Dhr. J.M.A. Bos. Wordt deze week opgenomen in het ziekenhuis om een operatie te ondergaan.

Wij bidden de zieken thuis en in de zorginstellingen Gods nabijheid toe en wensen hen veel moed en kracht toe.

Bijbelkring Jezus ontdekken.

De Bijbelkring “Jezus ontdekken” komt weer bij elkaar, op dinsdag  21 maart. We hopen met elkaar weer een dag  te bespreken uit het boekje “Jezus ontdekken” van ds. J. Douwma. Wij proberen met behulp van het boekje te ontdekken wat Jezus voor ons kan betekenen in ons persoonlijk leven. Ook proberen wij te ontdekken hoe Jezus leefde. Mocht je interesse gewekt zijn ben je van harte welkom op onze bijeenkomst. De zaal is open om 19:00 uur en we beginnen om 19:30 uur de avond duurt tot ongeveer 21:00 uur.

Bloemengroet.

De bloemen van zondag 12 maart zijn met een hartelijke groet en ter bemoediging gebracht naar  mevr. T. Markusse – Fierant en echtpaar Verzijl – Snaaijer.

Namens de kerkenraad wens ik u allen een goede week toe.

Vriendelijke groet, Atie Meijer. Scriba.