Bij de diensten.

Afgelopen zondag mochten we twee voorgangers verwelkomen de eerste onze oud predikant ds.R.H.M. de Jonge. Hij liet ons zien dat zelfs het geloof van je vrienden je kan redden, al heb je zelf de moed verloren, je vrienden kunnen je redden. In de middagdienst ging voor proponent J.W, Sterrenburg uit Hardinxveld-Giessendam. Vanuit een heel ander bijbel gedeelte waar hij eerder uit had gepreekt liet hij zien als wij klaar zijn met God, Hij niet klaar is met ons. Gelukkig maar dat we een vasthoudende God hebben die niet los laat het werk dat zijn hand begon.

a.s. Zondag gaat in de morgen dienst voor Ds. R. Agterhuis uit Ottoland en niet zoals vermeld in het klankbord Ds. J. bijl uit Strijen. In de middag dienst Ds. G. v.d. Linden uit  Waalwijk. Geef dat we getrokken door het woord onze plaats innemen om ons te laten leiden door de verkondiging om zo Jezus te ontmoeten.

Mededelingen:

Bij de ingang van de kerk ligt voor een ieder van ons een gratis 40-dagentijdkalender om mee naar huis te nemen. Daarmee kunt u zich voorbereiden op het komende Paasfeest door elke dag een stukje te lezen, startend op 22 februari (as woensdag).  

Neem een exemplaar mee voor uzelf, maar ook om uit te delen aan een ander.

Gezocht: organisten (m/v) als uitbreiding van ons organisten team in de Hervormde

gemeente Puttershoek. Mocht u iemand kennen die dit stukje gemeente opbouw kan ondersteunen kunt u de namen door geven aan de kerkrentmeesters.

Onze zieken.

Mevr. Jongekrijg-Schoonens verblijft nog in Zorgwaard locatie Rembrandt te Oud Beijerland.

Mevr. S. Kwakernaat-Valk verblijft nog de Hoge Weide in Strijen.

Ook mevr. Van Driel – Grashuis verblijft in de Hoge Weide.

Ook mevr H.M. den Otter verblijft tijdelijk in een zorgkamer in het Huis t’Hoecke

Atie Meijer-Melisant mag thuis aansterken na haar operatie.

Wij bidden de zieken thuis en in de zorginstellingen Gods nabijheid toe en wensen hen veel moed en kracht toe.

Bloemengroet.

De bloemen van zondag 29 januari gingen met een groet van ons allen naar Atie Meijer - Melisant en naar mevr H.M. den Otter.

Ouderling. Hugo Snaaijer