Als alles duister is | lied van Sela | Bijbel, Teksten, Mooie woorden

In de kerk ontsteken we in de Paasnacht een nieuwe paaskaars. Dat staat voor het licht van de opgestane Christus. Maar dit jaar zijn de kerken leeg. Daarom vragen we iedereen om op 11 april, de avond van stille zaterdag, een brandende kaars voor het raam te zetten. Want een kaars geeft warmte in een donkere tijd. Het is een teken van hoop. Gebruik een elektrische kaars, of zet de kaars in een veilige houder en vergeet niet deze ook weer uit te blazen.

We zijn blij met een ieder die meedoet. Want of je nou gelovig bent of helemaal niet, we mogen allemaal een lichtje zijn voor elkaar. Of zoals een oud versje luidt: 'Laat ons zijn als kaarsjes, brandend in de nacht'

Als bemoediging geven we u ook dit lied van Sela mee: Als alles duister is.

Dit artikel is aangeleverd bij het corona team en wij ondersteunen deze actie. Heeft u zelf ideeën of bemoedigende woorden, laat het ons weten.