Hola!! 

Het is alweer een tijdje geleden dat we een update hebben gedeeld over de weken van Samen 1 missie met ds. Luis en zijn vrouw Francine uit Paraguay. (Van wie er in adventstijd een aantal videos zijn verschenen. Deze zijn terug te vinden op de webiste van de Hervormde kerk Puttershoek) Het oorspronkelijke idee om deze ds. en zijn vrouw in Nederland uit te nodigen, was ontstaan toen Lianne de Haan voor haar stage veel tijd met hun doorbracht en er een soort familie vriendschap ontstond. We hadden hun komst in juni dit jaar gepland, met allerlei ideetjes voor activiteiten met de gemeente, waaronder de openluchtdienst.

In overleg met hun hebben we echter besloten hun komst te verplaatsen naar september. Dit omdat we inschatten dat er in juni nog te veel maatregelen zijn die samenkomsten zouden verhinderen. Nu kan het mooi gecombineerd worden met de start van het seizoen!

We willen wel op 21 april om 19.30 uur  met u en onze Paraguayaanse broeder en zuster samenkomen om nieuwe kracht en hoop op te doen. Het zal een avond met een overdenking en ruimte voor gebed worden. Hiervoor zou het erg waardevol zijn als u van te voren wilt nadenken over (persoonlijke) gebedspunten (en die eventueel ook al opstuurt naar het onderstaand genoemde mailadres). De Bijbel onderstreept de kracht van gezamenlijk gebed, dus schroom niet! Daarnaast willen we onze ideeën voor de invulling van de weken presenteren en inventariseren wie waarbij zou willen helpen.  

Ik hoop u allen daar te ontmoeten en als u mailt naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., stuur ik u de skypelink door!

 

Veel zegen !

Lianne de Haan

Namens Corstiaan, Elleke, Hans en Victor.

Aanvullende gegevens