Hoi allemaal, 

 
WE GAAN WEER STARTEN MET DE JOR! 
 
Zo, dat goede nieuws is er uit. We hebben van de kerkraad groen licht gekregen om weer activiteiten te organiseren in de Schakel! Komende zondag hebben we als leiding vergadering hoe we fantastisch leuke avonden kunnen organiseren, waarbij we rekening houden met alle maatregelen :) We hopen vervolgens zo snel mogelijk weer te starten op zaterdag! Hier krijgen jullie binnenkort een mail over. Maar in de tussentijd: 
 
BEAM Kerkdienst
Komende zondag 29 november willen we met z'n allen de BEAM kerkdienst kijken in de Schakel! Voor wie dit niet kent: deze diensten zijn gevuld met een goede (korte) spreker, een band met leuke/mooie muziek en een live Q&A en worden georganiseerd door de jongerentak van de EO. Vanaf 10.45 uur is de Schakel open en de dienst begint om 11.00 uur. Be there! 
 
NB: Vanwege de maatregelen zit fris met iets lekkers er helaas niet in. Mocht je toch wat te drinken willen, neem dan een eigen flesje mee. 
 
Hopelijk tot zondag en anders tot snel op een zaterdagavond!
 
Liefs, alle leiding 
 
--
Voor vragen kan je ons altijd mailen op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen naar Bart op: 06-34767651.

Aanvullende gegevens