Nieuws van de werkgroep Smakelijk Eten +

In het vorige Klankbord meldden wij dat we de eetavonden weer voorzichtig wilden gaan opstarten. Inmiddels is de situatie m.b.t. het coronavirus weer zodanig verergerd en zijn de maatregelen ook weer zo aangescherpt dat wij er toch van af moeten zien. Het plan was goed, maar de realiteit wat minder.

Omdat we als werkgroep toch iets willen doen in de gemeente hebben we het volgende plan gemaakt: Een beetje in de sfeer van het Kerstengel-project van de afgelopen jaren vragen we u als gemeente eens na te denken of u wellicht iemand in uw omgeving kent voor wie het goed zou zijn, gezien zijn of haar omstandigheden, als er eens een klein beetje aandacht voor hem of haar zou zijn. Het gaat nu nadrukkelijk om een eenmalige attentie in de Adventsperiode, die bij iemand wordt bezorgd. Deze attentie wordt verzorgd door de werkgroep Smakelijk Eten +.

We zouden het wel erg fijn vinden als u zich zou willen opgeven om een of enkele van deze attenties te gaan bezorgen bij door ons opgegeven adressen. U kunt uw opgave van een naam en adres doorgeven via het emailadres van Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of u kunt een briefje met uw eigen naam en de naam van de ontvanger in de brievenbus doen bij Tineke van Horssen, Dwarsstraat 10 of bij Cobi Kuipers, Schouteneinde 55. Daarbij kunt u ook aangeven of u bezorger zou willen zijn bij één of meer adressen. Aanmelden uiterlijk 30 november. We hopen op een positieve ontvangst van dit idee om Samen gemeente te zijn en van deze vorm van omzien naar elkaar.

Met vriendelijke groet, Cobi Kuipers

Aanvullende gegevens