Liturgie 24 januari 10.00 uur - Woord en Avondmaal (online)

Hoe kunnen we het Avondmaal nu in coronatijd thuis vieren? Middels de online dienst kunt u het Avondmaal meevieren! Praktisch door op passende wijze al voor de dienst brood en wijn (of druivensap) als zichtbare tekenen van het lichaam en bloed van Christus klaar te zetten. Na de preek bidt u aandachtig mee met het avondmaalsgebed. Tijdens het nuttigen van brood en wijn in de kerk kunt u dit thuis ook doen. Zo zullen we het Heilig Avondmaal vieren op als één gemeente!

Deze online thuis dienst kunt u bekijken en beluisteren via de volgende link: https://www.kerkomroep.nl/#/kerken/21658. Het is ook mogelijk om de diensten later terug te kijken en te downloaden. Nadere uitleg over de kerkomroep klik hier.

Bijdragen: Vanaf nu is het mogelijk om via een app op je telefoon (of tablet) op een eenvoudige manier je bijdrage aan de collecte te regelen. Daarmee hopen we dat het gemakkelijker wordt gemaakt om de collecte niet te vergeten. Klik hier voor meer informatie. Natuurlijk kunt u uw collectebijdrage ook overmaken op banknummer NL38RABO0373711271 van de Kerkvoogdij o.v.v. datum dienst.

24 januari 2021

Gezang 399: 4, 5

Lofprijzing en instellingswoorden Heilig Avondmaal

Avondmaalsgebed + Onze Vader