Klankbord

Het Klankbord is het informatieblad van onze gemeente en verschijnt maandelijks. Naast een meditatie staan hierin allerlei actuele zaken vermeld, zoals de kerkdiensten met de voorgangers, informatie over de collecten die worden gehouden of de opbrengsten daarvan, berichten van de kerkenraad, rondzendbrieven van zendingswerkers, mededelingen van de commissies en de clubs, informatie over onze activiteiten, enz. Kortom onmisbaar voor een actieve gemeente!

Hieronder vindt u uitgegeven Klankborden die u kunt downloaden en kan lezen met een PDF-reader zoals Acrobat Reader van Adobe.

Klankbord Redactie bestaat uit Leny van Kleef, Samantha Janssens en Monique Gielen. Voor inleveren van kopij of vragen/opmerkingen:

Voor vragen over bezorging: Jan Plaisier, Schaduwrijk 71, tel. 676 2151

Het Klankbordrooster vindt u hier.