Startdienst 12 september ‘Van U is de TOEKOMST’

Zondag 12 september houden we de startdienst voor het nieuwe seizoen rond het nieuwe jaarthema van onze kerk: ‘Van U is de TOEKOMST’. Het is mooi om na ruim 1,5 jaar coronabeperkingen samen met vele andere gemeenten ons hierdoor te laten bemoedigen! Het thema vonden we als kerkenraad mooi omdat het vanuit een doorleefd geloof wil bewaren voor moedeloosheid enerzijds (wat is er na corona weggevallen?) en activisme anderzijds (wij zullen de gemeente nu weer eens gaan opbouwen…!) Een krachtig en ontspannend medicijn tegen twee geestelijke gevaren voor de kerk ‘na corona’. Ik hoop en bid hierbij dat het thema ook een houvast in het geloof mag zijn voor hen in de gemeente die worstelen met ernstige ziekte of andere crises. Wat wordt er veel geworsteld in de gemeente - en hoe waardevol is het meeleven met elkaar! En ik ben (last but not least) blij en dankbaar dat twee jonge dames uit de gemeente (Nienke en Anna) hun vocale medewerking willen verlenen aan deze dienst (begeleid door Hans de Bruin)! We lezen uit Lukas 13:10-17.

Ontmoeting in de tuin na de dienst!

Na afloop van de dienst hopen we (als het weer meezit) elkaar te ontmoeten bij koffie/thee/fris met wat lekkers à la vorig jaar in de pastorietuin. Neemt u uw eigen stoel hiervoor mee?! Van harte welkom, ook als u na de dienst komt aanwaaien!

Ds. Ard van den Berg