Hallo daar!

Zoals in de app beloofd, bij deze de uitnodiging voor het startweekend! De vakantie zit erop.  En dus.... IS ER WEER JOR!!! jeeeej!!!
Ons startweekend begint op zaterdagmiddag 11 september om 13.30u bij de Schakel. Na een leuke middag staat er natuuuuurlijk een BBQ op het programma. Na de BBQ hebben we een toffe verrassing voor jullie in petto. Hoelaat deze klaar is, 's avonds, 's nachts, 's ochtends (grapje hoor) weten we niet, maar we kunnen beloven dat het VET is en dat je alsnog 'genoeg' slaap krijgt :D 
Hierna duiken we in de Schakel ons heerlijke en verdiende bedje in. Mocht je het nu te spannend vinden/niet met snurkende mensen willen slapen, mag je ook thuis slapen. Maaar: we verwachten zondagochtend iedereen om 08.30u iedereen weer in de Schakel voor een heerlijk ontbijtje! We sluiten het startweekend daarna af met de kerkdienst van 10.00u.
Wat neem je mee:
- Slaapzak
- Matje/luchtbed
- Kussen
- Goede wandelschoenen
- (sport)kleding
- Zaklamp komt altijd van pas :)
- Je beste humeur
Voor het startweekend betaal je €5,00 en voor de BBQ €12,50. Doe je aan beiden mee kost het je dus €17,50 voor een ogenschijnlijk, oogverblindend, supertof startweekend! Opgeven kan tot en met zondag 5 september, door te reageren op deze mail. Geef hierbij ook aan of je bijvoorbeeld vega eet ;). 
Tot JOR!!
Ps. daarna is de eerste JOR avond zaterdag 18 september: 20.15u inloop en 20.30u start.

--

Voor vragen kan je ons altijd mailen op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen naar Bart op: 06-34767651.

Aanvullende gegevens