Hola!

Que tal? Hoe gaat het met u? Heeft u al een beetje Spaans geleerd in de tussentijd? Het zag er even echt naar uit dat Dominee Luis en zijn vrouw Francine naar Nederland konden komen per begin september! Helaas geldt er nog een streng Europees inreisverbod en moeten we nog even wachten op de ontmoeting. Gelukkig gaan veel geplande activiteiten wel door en hopen we als gemeente een heel opbouwende tijd tegemoet te gaan. De planning van deze activiteiten heeft u hoogstwaarschijnlijk al voorbij zien komen, maar hier wil ik de inhoud van de activiteiten presenteren. De bijgevoegde poster kan u op uw prikbord prikken, zodat u geen enkele activiteit vergeet!

  • Zondag 12 september: Na de ochtenddienst zal er koffiedrinken zijn met heerlijke lekkernijen, een mooi moment om elkaar na de zomer weer te ontmoeten!
  • Donderdag 16 september: Een Outlook middag voor iedereen van (ongeveer ) 50+. Gezellig kaarten samen, bijpraten of een potje poolen! Kom vooral een keer sfeer proeven.
  • Donderdag 16 september: Het Smakelijk eten seizoen gaat weer van start! Kom vooral als u ook eens met iemand anders wilt eten, en meldt uzelf aan bij Cobi Kuijpers.
  • Vrijdag 17 september: WOW Wat een Vrouw avond – (inloop: 19.30 uur) Tijdens deze avond die alleen bedoeld is voor vrouwen, zullen we in een ontspannen setting samen met Barbara Broeren nadenken over belangrijke vrouwen  uit de Bijbel.
  • Donderdag 23 september gebedsavond - De gebedskring is weer van start en op deze avond hopen we met u allen Bij Govert Gravendeel thuis (Wilhelminastraat 15a) in gebed tot Onze Vader te mogen gaan. Hier kunnen we            bidden voor projecten van Luis en Francine in Paraguay, maar natuurlijk ook voor het werk van Dominee Vogelaar, of persoonlijke zaken.
  • Zondag 26 september – Deze zondag vieren we het Heilig Avondmaal en de collecte zal bestemd zijn voor een project van dominee Luis in Paraguay. Verdere toelichting volgt nog.  

Wie weet kunnen we tijdens een van de bijeenkomsten nog een live verbinding aan gaan met Paraguay. In ieder geval hopen we dat u een goede zomer heeft gehad en dat we u allen kunnen ontmoeten bij de bovengenoemde activiteiten, u kan zich opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Hartelijke groet,

Lianne de Haan

Namens Corstiaan Dekker, Elleke Smit, Hans de Bruin en Victor de Haan

Aanvullende gegevens