De weken dat de actie nu loopt, hebben we als groep al veel taarten en koekjes mogen bakken! We hebben al ruim 500 euro opgehaald met deze actie! We zijn heel blij en dankbaar voor iedereen die een taart(en) heeft besteld. We zijn ondertussen bijna bij de eindstreep van ons doelbedrag en we hebben nog iets meer dan 500 euro nodig. Daarom willen we u vragen, als u nog geen taarten heeft besteld, nog een keer na te denken of u nog iemand een hart onder de wilt riem te steken. U mag de taart natuurlijk ook voor uzelf bestellen!


We vinden het geweldig om te zien hoe ontroerd en verrast mensen reageren op de lekkere verrassing die we op gepaste afstand langs komen brengen.
Als u 2 dezelfde minitaartjes (halve inhoud van een normale taart) wilt bestellen, dan mag u daarvoor een mail naar ons sturen. E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tot nu toe is het nog vrij onzeker of onze reis dit jaar door kan gaan in verband met de coronacrisis. World Servants houdt verschillende informatiebronnen goed in de gaten om uiteindelijk te beslissen of we dit jaar op project gaan of niet. Als het dit jaar niet door zou kunnen gaan, wordt de reis hoogstwaarschijnlijk verplaatst naar de zomer van volgend jaar. Op die manier kan het opgehaalde geld nog steeds goed worden besteed voor de bedoelde projecten. Voor meer informatie omtrent de coronacrisis en de projecten, kunt u naar de site gaan: worldservants.nl. Of u mailt naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Prijslijst Bak-en-Bezorgactie
Worteltaart € 10, -
Monchoutaart € 10, -
Appeltaart € 10, -
Cake € 7,50
15 koekjes € 7,50
Persoonlijk kaartje € 2, -

Bent u geïnteresseerd in het bestellen van een taart, om uw medemens een hart onder de riem te steken? Dan kunt u contact opnemen met een van ons, een mailtje sturen of een bestelling plaatsen op de website.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

www.geef.ws/bakenbezorg

06 81399947

Met vriendelijke groetjes,

Judith, Joost, Eline en Esther
Bak-en-Bezorg Team
JOR World Servants Puttershoek

Aanvullende gegevens