Beste lezer,

Sinds enkele weken is het de vrijwilligers gelukt om tijdelijk live uitzendingen te verzorgen via Facebook. Na wat uitdagingen, van het niet kunnen uitzenden via het gemaakte account, is er een extra losse pagina aan dit account toegevoegd, waarna het uitzenden lukte. Fijn te horen dat het doel om naast geluid ook beeld van de kerk in de huiskamer te brengen gewaardeerd wordt.  

Afgelopen zondag is na aanschaf van een externe microfoon gestart met het testen en verbeteren van het geluid van de spreker. Helaas ontdekten ze wel dat er een extreem geluidsverschil is tussen orgel en spreker en bandopname. De spraakverstaanbaarheid van de spreker was flink verbeterd, maar het orgel klonk via Facebook te hard. In de komende uitzendingen proberen ze dit verder te optimaliseren. We hopen op uw begrip en waardering voor de vrijwilligers die dit opgepakt hebben.

Hierbij de link van de betreffende Facebook pagina waarop de live video's zullen verschijnen: https://www.facebook.com/Hervormd-Puttershoek-112555610402482/ 

 

Aanvullende gegevens