Vanavond woensdag 25 maart om 19.00 uur zal, net als vorige week, de kerkklok van onze kerk weer een kwartier luiden. Vorige week was het Dag van Nationaal Gebed. De Raad van Kerken organiseerde een Dag van Nationaal Gebed vanwege het coronavirus. De raad riep alle kerken op om mee te doen en om 19.00 uur een kwartier lang de klokken te luiden, als boodschap van "hoop en troost".

Het woord Radio is afgeleid van het latijnse radius, of straal. Denk aan de straal van een cirkel of bol, die vanuit het middelpunt in alle richtingen gaat. Zo willen wij als lokale kerk onze boodschap van "hoop en troost" delen binnen onze gemeente en naar de wereld om ons heen.

We proberen er een speciaal moment van te maken door ook via kerkradio en internet die boodschap te laten klinken. Het is fijn als u op dat moment via kerkradio of internet met ons verbonden wilt zijn, om ook op deze “nieuwe” manier een stukje samen zijn te ervaren.

De kerkenraad