RACEN MET EEN DUCK VOOR ANDERMANS GELUK
De Duckrace komt er weer aan! Samen met Marijke van der Boor zijn Joost, Judith, Eline en ik volop aan de slag met de voorbereidingen. De opbrengst zal naar onze projecten in Afrika gaan, waar we deze zomer met World Servants gaan bouwen aan verandering. Drie weken lang bouwen we aan een kleuterschool, een keuken en latrines.

Na een succesvol benefietconcert, een goedlopende pepermuntactie (ze zijn nog steeds te koop), een koude, goed-gesponsorde nieuwjaarsduik en een collecte zijn we nu heel enthousiast de Duckrace 2020 aan het voorbereiden.

Op zaterdagmiddag 16 mei duiken de 2000 badeendjes weer het water van de Boezemvliet in. Ieder eendje vertegenwoordigt 1 lot uit de loterij. De brandweer zal ons helpen de eendjes te laten zwemmen. Het eendje dat als eerste de finish overkomt, wint! Ook dit jaar zijn er weer een hoop mooie prijzen te winnen! Met onder andere als hoofdprijs een mooie laptop en als 2e prijs een diner bij Alcazar voor 4 personen. Op de dag zelf zullen er ook vele andere leuke activiteiten zijn. Voor ieder wat te eten en te doen!
Heb u interesse in het kopen van een lot? Wilt u ons steunen door middel van deze leuke race? Lootjes zijn bij ons, online en bij Boekhandel ‘Bij Arie’ (Puttershoek) verkrijgbaar. Ook komen we in Puttershoek langs de deur om loten te verkopen. Voor 2 euro koopt u al 1 lootje! Als u online een lot wil kopen, ga dan naar geef.ws/duckrace.

Adopteer uw eendje(s) gauw!
Voor meer informatie over onze projecten kunt u ons altijd persoonlijk aanspreken, of naar www.worldservants.nl/puttershoek gaan.
Groetjes,
Esther,
Mede namens Eline, Joost en Judith

Aanvullende gegevens