Dringende noodoproep Kinderkoor zoekt dirigent & muzikale begeleiding

Ja, u leest het goed het kinderkoor een Vrolijk Geluid is zeer dringend op zoek naar een nieuwe dirigent en nieuwe muzikale begeleiding. Onze huidige dirigente Nicole stopt in verband met aankomende gezinsuitbreiding. En onze pianist Hans heeft al enige tijd geleden aangegeven te willen stoppen in verband met andere mooie activiteiten. Gelukkig heeft Hans dit jaar toch nog zijn medewerking toegezegd, maar de oproep is zeker net zo dringend als de dirigent.  Meer informatie over het kinderkoor is te vinden op: http://kinderkoorputtershoek.weebly.com/

En…….Dringende noodoproep dirigent en muzikale begeleiding Tienerkoor
U zult nu ook denken…. maar Nicole en Hans begeleiden toch ook het tienerkoor en dat klopt ook. We realiseren ons alleen zeker dat dit wellicht een grote taak is, daarom willen we zoeken naar wellicht 2 dirigenten en 2 muzikale begeleiders. Maar bij een enthousiast persoon kan dit natuurlijk ook gewoon 1 iemand zijn voor beide koren. http://tienerkoorputtershoek.weebly.com/

Zonder nieuwe dirigent zal het koor per januari 2020 stoppen
Het kinderkoor is een begrip sinds jaren, er is mij ingefluisterd dat het rond 1997 moet zijn geweest dat Hugo de Jonge (nu actief in onze landelijke politiek) het kinderkoor opgericht is. Het tienerkoor is opgericht door Marissa en op dit moment ook gevuld met een leuke groep jongeren.
We zoeken dus jou/u die piano/keyboard of een ander instrument kan bespelen, die opwekkingsliederen of andere christelijke kinderliederen goed tot hun recht laten komen. Man/vrouw, jong of oud het maakt niet uit.

En we zoeken ook jou/u die zijn/haar hart ligt bij het dirigeren/overbrengen van christelijke liederen bij kinderen of jeugd. Alle dirigenten hadden geen ervaring met dirigeren toen zij starten, dus dat is ook geen must. Het koor heeft een missionair en regionaal karakter.
Verbondenheid met onze eigen Puttershoekse gemeente is geen must, dus vraag ook eens voor ons rond bij kennissen.

Wilt u meer weten over één van deze functies (er zijn functieomschrijvingen beschikbaar) of wilt u ons uw creatieve ideeën als hulp bij onze zoektocht met ons delen neem contact op met:
Nicole van Vliet 06 21902263,
Elleke Smit 078 6766237 of
Mariska van der Zwaal 06 44542819

(what’s app berichtje mag ook).

p.s. Schroom niet om eens op een repetitieavond te komen kijken in de Schakel. Wel handig als je dat van te voren even doorgeeft. 

 

 

Aanvullende gegevens