Kopij Hervormd Puttershoek (inleveren 16 sept.)

Terugblik presentatie Israëlreis

De opkomst van gemeenteleden van buiten EMMA op de avond over mijn Israëlreis heeft mijn verwachting overstegen en ik kijk er dankbaar op terug. Fijn dat er inhoudelijke reacties en vragen kwamen.

Deze week verkiezingen in Israël met oplopende spanningen onder het volk. Bid Jeruzalem de vrede toe! zegt Psalm 122. Wanneer zal Jeruzalem als ‘navel van de aarde’ bron van vrede voor de hele wereld worden? Laten we uitzien naar de dag van Jezus Messias in heerlijkheid!

Bloemen

De bloemen uit de dienst van afgelopen zondag werden als groet en bemoediging van de gemeente gegeven aan Jacolien Hoek; en aan fam. B. Goud-van der Burgh. Meeleven Jacolien Hoek heeft een operatie ondergaan die gelukkig goed is verlopen. We wensen haar nu een voorspoedig herstel toe.

Micha-maaltijd

Donderdag 26 september start de eerste Micha-maaltijd als praktische vrucht van de Micha-cursus van de diaconie vorig seizoen. Zie bij belangstelling Klankbord voor info! Hartelijke groeten, ds. A.A. van den Berg

Collecten 22/09: Kerk en Eredienst
Deur: Onderhoud kerkplein
Beide collecten van harte bij u aanbevolen.
Met dankbaarheid vermelden wij
de volgende giften: