We zien het de laatste tijd meer in onze gemeente: je wordt enthousiast om een goed doel te steunen door middel van een sponsoractie. Meestal lever je een sportieve prestatie en zoek je daarvoor sponsors die aan het door jouw gekozen doel een bijdrage willen leveren. Voorbeelden uit de gemeente zijn bijvoorbeeld :Frank, Ilona en Laura, voor de JOR World Servants (https://www.worldservants.nl/puttershoek), Patrick voor War Child (https://www.warchild.nl/) en Gerrit en Marleen voor de kankerbestrijding (https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/GerritEuser/alpe-dhuzes-captain). Sommige van deze acties worden ondersteunt door de diaconie.
Zo’n actie laat zien dat jij je wilt inzetten voor je naaste op de manier die bij je past.
Dat willen we graag ondersteunen en in onze gemeente stimuleren. Je kan daarbij denken aan praktische ondersteuning of een diaconale gift om je te helpen jouw doel te bereiken. Voorwaarde is dat jouw sponsoractie ten goede komt aan een erkend goed doel (https://www.cbf.nl/) en je bereid bent om jouw verhaal met de gemeente te delen en in jouw ervaringen wilt laten delen (dit kan bijvoorbeeld door een stukje te schrijven in het Klankbord, of een presentatie in de gemeente, etc.).
Heb of krijg jij een plan voor een sponsoractie: neem dan contact op met je diaconie, dan kunnen we elkaar ondersteunen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Victor de Haan

Aanvullende gegevens