Weet u het nog? Eerder heb ik een stukje hierover geschreven. Over het feit dat we willen gaan starten met het maandelijks organiseren van een gezamenlijke maaltijd, gekookt door een groepje gemeenteleden. Bij deze wordt u nogmaals hartelijk uitgenodigd aan te schuiven aan de tafel(s).
Voor de kosten hoeft u het niet te laten. We gaan ons uiterste best doen
voor € 2,50 een eenvoudige, smakelijke maaltijd te serveren bestaande uit een hoofdgerecht en daarna een kopje koffie of thee.
En daarbij willen we het niet laten: u bent vanaf half 5 ’s middags welkom in De Hoeksteen voor een uurtje gezellig samenzijn onder het genot van een glaasje fris, kopje koffie of iets dergelijks. We kunnen, zo u wilt, een spelletje spelen of zomaar een gesprekje met elkaar hebben. En om ong. 6 uur willen we dan aan tafel gaan.
Zoals al eerder aangegeven is het niet alleen voor gemeenteleden bedoeld. Als u iemand kent die geen lid is van de gemeente, maar ook graag mee zou komen: welkom! En mocht het voor u moeilijk zijn om zelf te komen, dan kunt u worden opgehaald.
U kunt zich opgeven via mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch 078 6762671.
We hopen dat het idee u aanspreekt en dat u bij ons en met ons komt eten op donderdagmiddag 26 september.

Hartelijke groet namens de groep die dit gaat verzorgen,
Cobi Kuipers

 

Aanvullende gegevens