JOR Startweekend

Het nieuwe seizoen staat bijna op het punt van beginnen! Eerst wil ik echter nog iets over de JOR leiding kwijt. Na jarenlang JOR leiding geweest te zijn, hebben Daniëlle Vos en Esmeralda Naaktgeboren na kamp, met pijn in hun hart, afscheid genomen van de JOR. Dankzij hun hadden wij altijd genoeg te eten tijdens kamp, was de EHBO koffer gevuld, was er altijd wel iemand om een leuk gesprek mee te voeren en werden de gekste spellen bedacht en gespeeld. Ja, die twee gaan we missen… Dit verlies moest aangevuld worden, om ook het komende seizoen de jeugd weer elke zaterdag te kunnen vermaken.
Met trots kan ik vertellen dat dit meer dan gelukt is! Christian & Lisa Viskil, Benjamin Spek en Laura den Hoed hebben aangegeven de leiding-groep te komen versterken en hier zijn we heel blij mee! Daarnaast zullen Kim de Jonge, Niels van den Dool en Carrolyn Doldersum het komende seizoen meedraaien als proefleiding. De JOR leiding is compleet!

Nu dan eindelijk over naar het startweekend. Voor de JOR jeugd betekent dit een weekend vol gezelligheid, een flink stuk lopen tijdens de dropping en geniale spellen die alleen de JOR leiding maar kan verzinnen.
We starten vrijdag 6 september om 18.30 uur bij de Schakel en verwachten zaterdagmiddag rond lunchtijd weer terug te zijn in Puttershoek. Het weekend wordt op zaterdag afgesloten met de gezamenlijke gemeente BBQ.

Je bent van harte welkom als je minimaal in de tweede klas van de middelbare school zit. Hoe meer zielen hoe meer vreugd! Enthousiast geworden? Zet dit weekend in de agenda, de uitnodiging volgt nog!

Namens alle JOR leiding,

Ilona Preesman

 

Aanvullende gegevens