STARTWEEKEND

Heeft u onlangs nog ‘een goed verhaal’ gehoord? Misschien in gesprek met een buurvrouw of familielid of afgelopen zondag in de kerk? Wat is de kracht van een goed verhaal?
Een goed verhaal heeft iets herkenbaars, het gaat over liefde, uitdaging, moed, angst of rechtvaardigheid. Een goed verhaal verbindt ons. De Bijbel staat vol ‘goede verhalen’. Door deze verhalen te lezen maar vooral ook door te vertellen houden we de verhalen levend en blijft de boodschap actueel, ook in onze tijd.
Het jaarthema is dit jaar dan ook ‘een goed verhaal’

Natuurlijk beginnen we met het startweekend waarin we het jaarthema gaan ontdekken. Noteert u alvast het startweekend in uw agenda? Het is zaterdag 7 en zondag 8 september 2019.

Zaterdag 7 september
Om 16:00 uur start de Sing-in onder leiding van Hans de Bruin. Aansluitend kunt u om 17:15 uur aanschuiven bij de gemeente barbecue. Deze keer hopelijk onder een stralend zonnetje. Vergeet niet uw eigen stoel mee te nemen

Zondag 8 september
Zondagochtend is er een startdienst in de kerk waar we samenkomen om de Heer te dienen en een Zegen te vragen over het winterwerk. Aansluitend is er koffiedrinken.

Zondagmiddag kun je een bijzonder verhaal ervaren, verwerkt in een wandeling voor alle leeftijden. Dit zal van13:30 uur tot ongeveer 15:30 uur zijn.

Tot slot is er zondagavond om 20:00 uur een informatieavond World Servants in de Hoeksteen.

‘“Ik ben tussen 16 en 23 jaar oud….” “Ik wil op vakantie naar een ver land….” “Ik wil met een leuke groep op reis….” “Ik wil me inzetten voor anderen….” Als één van deze zinnen je aanspreekt, kom dan naar de info avond over World Servants !

De kosten voor de barbecue bedragen:
Jeugd 5 t/m 15 jaar € 7,50 p.p.
Volwassenen vanaf 16 jaar € 12,50 p.p.
U kunt het geld voor de barbecue overmaken op NL04 RABO 037 37 11 301 tnv Hervormde gemeente Puttershoek inzake Jeugdraad (ovv van uw naam en aantal personen BBQ)

De overige programmadelen van het startweekend zijn gratis.

Zin gekregen in het startweekend? U kunt zich opgeven voor de barbecue en de wandeling: per e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch bij Dijanne van Eck 06-18843149 of Hugo Snaaijer 078 676 4083

Met een hartelijke groet,
Namens de Startweekendcommissie