JOR World Servants naar Afrika!

Na een jaar lang actievoeren kunnen we bekend maken dat het benodigde geldbedrag van € 7520,00 ruim binnen is! Onze deelnemersbijdragen zijn betaald en van het overige geld zullen wij benodigde materialen voor de reis aanschaffen zoals werkhandschoenen en knutselspullen. Wij willen iedereen nogmaals hartelijk bedanken voor het (mede) mogelijk maken van ons werk in Afrika. Zonder uw steun had dit echt niet mogelijk geweest!

Nu staat de zomervakantie bijna voor de deur, wat betekent dat het tijd wordt om op reis te gaan. Hieronder volgt een kort schema met de bestemming en reisdata van elke deelnemer.
⦁ Frank Janssens, Oeganda (UG119), 23 juli t/m 13 augustus
⦁ Laura den Hoed, Ghana (GH419), 5 augustus t/m 28 augustus
⦁ Ilona Preesman, Malawi (MA419), 12 augustus t/m 31 augustus

Volg ons en doe de groetjes
Met reizen van World Servants mogen deelnemers geen mobiele telefoon meenemen. Dit heeft te maken met het beperkte bereik, het ontwikkelen van het groepsgevoel en dat we ons gelijk willen stellen aan de lokale bevolking. Toch op de hoogte blijven van al onze avonturen? Dat kan! Op volg.ws/ug119,
volg.ws/gh419,
volg.ws/ma419
worden de nieuwsupdates van onze projecten geplaatst. Ook zijn de updates terug te vinden op de Facebook van World Servants en van JOR World Servants.

Daarnaast vinden wij het ontzettend leuk om af en toe een groetje van jullie te ontvangen. Op www.worldservants.nl/groetjes kun je een specifieke groet aan een deelnemer sturen. Deze worden enkele keren per project voorgelezen en uit ervaringen weten wij dat dit zorgt voor nieuwe energie binnen de groep.

Niet elke groep heeft even gemakkelijk toegang tot het internet. Het aantal berichten verschilt dus per groep. Belangrijke berichten worden altijd telefonisch doorgegeven door de hoofdleider, dus geen bericht is goed bericht.

Nogmaals hartelijk bedankt voor uw steun en we zien elkaar na de zomer. Op naar Afrika!

JOR World Servants: Frank, Laura en Ilona

Aanvullende gegevens