Vertrek en vacature van beheerder(s) van gebouw De Hoeksteen
Zoals velen van onze gemeenteleden al hebben gemerkt heeft Leo van Eeden in verband met persoonlijke redenen gemeend met onmiddellijke ingang afscheid te moeten nemen als beheerder van de Hoeksteen. Wij danken Leo en ook Addie voor de inzet de afgelopen jaren en wensen hen beide veel sterkte verder. Naast beheer van De Hoeksteen heeft Leo enorm veel klussen voor de kerk gedaan.
Als gevolg van het vertrek van de beheerder zijn we hard op zoek naar een nieuwe invulling van het beheerders-schap.
Omdat gemeente-activiteiten op verschillende dagen en dagdelen plaatsvinden, per activiteit andere voorbereidingen in De Hoeksteen vergen en er diverse beheersmatige zaken spelen, willen we met zoveel mogelijk potentiele vrijwilligers voor de Hoeksteen in overleg, om een beheervorm te vinden, waarbij lasten eerlijk worden verdeeld. Ook eventuele andere opties zijn in principe bespreekbaar.

Wij verzoeken belangstellenden die hierin een rol(letje) op zich willen nemen graag zo spoedig mogelijk contact op te nemen met één van de kerkrentmeesters of per mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wij nemen dan snel contact op om een en ander door te praten