JOR World Servants

Wat was de Duckrace een gigantisch succes! Het weer viel alles mee deze dag, de eendjes hebben hard gezwommen, er werden zoveel broodjes hamburger verkocht dat we halverwege de dag nog snel bij moesten gaan kopen, alle vrijwilligers waren top en de opbrengst was nog hoger dan verwacht. Bij deze willen we laten weten dat, mede dankzij u, de Duckrace het fantastische bedrag van €3978,67 heeft opgeleverd! Met alle prijswinnaars is persoonlijk contact opgenomen.

Het benodigde geldbedrag is, mede door de opbrengst van de Duckrace en de €352,67 van de collecte in de Hervormde Kerk te Puttershoek, bijna binnen. Om de laatste centen bij elkaar te sprokkelen hebben we nog drie acties lopen: zondag 26 mei zullen wij de opbrengst van de collecte tijdens de dienst in de Gereformeerde Kerk te Puttershoek ontvangen. De zondag ervoor zullen wij tijdens de dienst onze projecten kort toelichten, om een zo hoog mogelijke opbrengst te genereren. Verder lopen de acties bij de weeksluiting in het bejaardenhuis en bij de Jumbo in s’-Gravendeel nog door tot eind juni.

Omdat de projecten nu snel dichterbij komen, werd het tijd om onze projectgenoten te leren kennen. Zaterdag 4 en zondag 5 mei hebben wij doorgebracht op het Voorbereidingsweekend van World Servants, in Heino. Hier waren alle 800 jongeren bijeen die komende zomer met een project van World Servants op reis gaan. We hebben dit weekend onze projectgenootjes leren kennen en hebben meer informatie over ons projectland en de projectlocatie gekregen. Na een mooi weekend kunnen we zeggen dat we helemaal klaar zijn om op reis te gaan. Laat het aftellen maar beginnen!

Meer informatie?
Geef.ws/puttershoek