JOR World Servants

Op het moment van schrijven heeft de Duckrace nog niet plaatsgevonden. U zult daarom tot het volgende Klankbord moeten wachten op een verslag en een definitieve opbrengst. Ook de opbrengst van de collecte in de Hervormde Kerk te Puttershoek is op dit moment nog niet bekend. De emballagebonnen bij de Albert Heijn in Puttershoek zijn wel geteld en deze hebben in totaal 241,70 euro opgebracht!

Komende acties
Op zondag 26 mei wordt er in de Gereformeerde Kerk te Puttershoek gecollecteerd voor JOR World Servants. De zondag ervoor, 19 mei, zullen wij in de dienst kort iets vertellen over de projecten en hun impact. Na beide diensten zijn we beschikbaar om nog meer enthousiaste verhalen te vertellen of vragen te beantwoorden. Deze collecte wordt van harte bij u aanbevolen!

Bij de weeksluitingen in ’t Huys te Hoecke wordt er tot en met eind juni wekelijks gespaard voor onze projecten. Hier zullen wij tussendoor nog een keer langsgaan om iedereen alvast te bedanken en de voortgang te bespreken.

Bij Jumbo van de Hoek te ’s-Gravendeel kunnen t/m juni de opbrengsten van het statiegeld gedoneerd worden voor Malawi, Ghana en Oeganda. Op de flessenautomaat, links van de winkel, kan aangegeven worden dat het bedrag naar onze projecten mag.

Voorbereidingsweekend
Op 4 en 5 mei vindt het voorbereidingsweekend van World Servants plaats. In Heino zullen wij dit weekend kennis maken met onze groep, bespreken we wat we van elkaar verwachten en krijgen we meer informatie over ons project: reis, bouw, medische voorzieningen, armoede, veiligheid en de cultuurverschillen zullen langskomen. We zijn dit weekend te volgen op Facebook via het evenement ‘voorbereidingsweekend’ en #VBW19.

Meer informatie?
⦁ Geef.ws/puttershoek
⦁ Facebook: JOR World Servants
⦁ Rekeningnummer: NL58 BUNQ 2025 5330 39

JOR World Servants,
Frank Janssens, Laura den Hoed en Ilona Preesman

Aanvullende gegevens