Ik begin dit verhaal, zoals beloofd, met de uitslagen van het volleybaltoernooi. Met 2 teams 15+ was de JOR goed vertegenwoordigd. Met goed samenspel en een flinke dosis enthousiasme werd de volgende ronde helaas niet gehaald. De EGHW uit Oud-Beijerland ging er uiteindelijk met de wisselbokaal vandoor. Deze avond draaide echter niet alleen om winnen, maar vooral om het gezellig samen zijn. Dit is zeker gelukt, dus ondanks de verloren partijen was het wel een geslaagde avond! Ook van alle andere deelnemende christelijke teams hebben we alleen maar positieve geluiden gehoord. Op naar volgend jaar!

De planning voor de maand april is op het moment van schrijven nog niet bekend. Dit blijft dus voorlopig nog een verrassing, voor zowel leiding als jeugd.

Over de maand mei kan ik wel wat meer vertellen. Deze maand staat helemaal in het teken van kamp! Voor we 29 mei vertrekken voor het leukste weekend van het jaar moet er namelijk nog wel het één en ander voorbereid worden. Zo krijgt de jeugd de kampboekjes uitgedeeld, met hierin o.a. een globale planning en het gevreesde corveerooster. Met de uitreiking van de kampboekjes wordt ook het kampthema bekend gemaakt. Met het thema in het achterhoofd zal er een avond besteed worden aan het oefenen voor de bonte avond. En na deze voorbereidingen is het 29 mei dan eindelijk zo ver: JOR KAMP!

Zin in kamp!

Namens alle JOR leiding,
Ilona Preesman

Aanvullende gegevens