Kopij Hervormd Puttershoek (inleveren 8 april)

Belijdenisdienst

Komende zondag Palmzondag zullen Deo volente drie doopleden van de gemeente ‘openbare belijdenis van het geloof’ afleggen in het midden van de gemeente en zodoende belijdend lid worden. Alle drie vanuit een eigen achtergrond en geloofsbiografie na een seizoen van leren, veel vragen en uitwisselen van ervaringen in het leven en het geloof, waarbij de basis van het christelijk geloof grondig aan de orde is gekomen. De namen zijn dit jaar: Jenneke Hoogvliet-van Rookhuizen, Frank Janssens en Maaike L. de Winter-Nagtegaal. Mag ik u vragen te bidden voor deze drie belijdeniskandidaten en heel de dienst?

Bloemen

De bloemen uit de dienst van afgelopen zondag werden gegeven aan Marijke van der Boor-van Rookhuizen; en aan mevr. M.W. Verzijl-Snaaijer als groet en bemoediging vanuit de zondagse eredienst.

Paasmiddag

U kunt zich nog opgeven voor de Paasmiddag voor de ouderen in de gemeente op woensdagmiddag 17 april bij Tineke van Horssen per mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of bij Maartje Janse per tel. (6762666). De middag begint om 15.00 uur, inloop va. 14.30 uur. Het thema is ‘Een nieuw begin’.

Witte Donderdag

meditatieve dienst Hartelijk welkom in deze korte dienst op donderdag 18 april 20.00 uur geleid door ouderling H. Snaaijer. De kerk gaat open om 19.00 uur voor weldadige stilte en bezinning.

Goede Vrijdag aangepaste middagdienst

Op Goede Vrijdag zal er naast de reguliere avondmaalsdienst ’s avonds ook een aangepaste viering ’s middags om 15.00 uur gehouden worden. Fijn dat ieder jaar nieuwe mensen de weg naar deze viering weten te vinden. Is de avonddienst voor u onmogelijk bij te wonen qua tijdstip en/of duur? Kom dan ’s middags naar de kerk!

Hartelijke groeten, ds. A.A. van den Berg Collecten 14/04: Kerk en Eredienst; Deur: Paascollecte. Beide collecten van harte bij u aanbevolen. Met dankbaarheid vermelden wij de volgende giften: Kerk: via HVD Mw. G. v. Oudheusden 5 euro; Bloemen: via HVD Mw.J.Renkema 10 euro. Kerkelijk bureau

PUTTERSHOEK DIENSTEN OP

Zondag 14/04: