EMMA

Hallo allemaal,
Hier een update van EMMA, waar een grote groep vrouwen samen gezellige avonden heeft! Wij hebben weer leuke activiteiten gepland!
⦁ Op 14 maart houden we de jaarvergadering waarin we met elkaar heerlijk eten.
⦁ Op zaterdag 30 maart om half 8 's avonds is er weer een bingavond met prachtige prijzen. Iedereen, van jong tot oud, man of vrouw, is voor deze avond van harte uitgenodigd om lekker mee te komen spelen! Dus heb je heb je deze avond nog niets leuks gepland, KOM ALLEMAAL en neem gerust je vrienden of buren mee voor een hele leuke avond. Ook zijn er dan weer gebreide sokken te koop. Deze avond houden we in gebouw de Hoeksteen, Kerpkplein 3, waar de deur vanaf 19.00 uur open gaat.
⦁ In april gaan we weer met z'n allen lekker pannenkoeken eten. Houd je van pannenkoeken, gezelligheid en plezier, geef je dan op bij Elly of Corrie, zie telefoonnummers onderaan dit stukje.
Ben je nog nooit bij Emma geweest en wil je eens een leuke avond met ons allen meemaken, dan ben je welkom op woensdag eens in de twee weken in gebouw de Hoeksteen om 19.30 uur. De contributie bedraagt dan slechts 2 euro. Je bent van harte welkom! Leuke ideeën zijn altijd welkom en bespreekbaar.

Info bij Elly Voogt (tel. O78 6763340), Maartje Janse (tel. 078-6762666) of Corrie Wimmer (tel. 078 6454323)
 

Aanvullende gegevens