JOR World Servants

De collecte in de Hervormde Kerk te Maasdam heeft, inclusief losse giften van gemeenteleden, het mooie bedrag van € 376,90 opgeleverd! Op dit moment is er bijna € 4000,00 binnen voor de projecten in Malawi, Ghana en Oeganda. Dit betekent dat we over de helft zijn! Het laatste gedeelte van het bedrag proberen we komende drie maanden bij elkaar te krijgen, door middel van de volgende acties:

Collecte Hervormde Kerk te Puttershoek
Op zondag 31 maart wordt er in deze kerk gecollecteerd voor JOR World Servants. De zondag ervoor, 24 maart, zullen wij in de dienst kort iets vertellen over de projecten en hun impact. Na beide diensten zijn we beschikbaar om nog meer enthousiaste verhalen te vertellen of vragen te beantwoorden. Deze collecte wordt van harte bij u aanbevolen!

Duckrace: Racen met een Duck, voor andermans geluk
Zaterdag 13 april is het zo ver: Duckrace 2019! 2000 badeendjes duiken deze middag de Boezemvliet in Puttershoek in en proberen met behulp van brandweer Maasdam/Puttershoek zo snel mogelijk de overkant te bereiken. Voor de eerste 15 eendjes staan mooie prijzen klaar, waaronder een HP laptop, dinerbon voor 4 personen bij Alcazar en een luxe sapcentrifuge van Princess.

2000 loten verkopen is veel en lastig werk. Daarom hopen we op uw steun! Voor slechts 2 euro kunt u een lot kopen, maar met meerdere loten maakt u meer kans op fantastische prijzen :) Vraag ook eens aan familieleden en vrienden of ze loten willen kopen en onze projecten in Afrika willen steunen.

De loten zijn op de volgende manieren verkrijgbaar:
⦁ Deur aan deur verkoop
⦁ Via geef.ws/duckrace (online)
⦁ Bij winkel Twee Ons Geluk te Puttershoek

Voor jong en oud worden naast de Duckrace ook nog diverse activiteiten georganiseerd. Zo kan er pony gereden worden, staat de jeugdbrandweer voor je klaar om samen een ‘brandje’ te blussen, zijn er broodjes hamburger en versgeperste sinaasappelsap en geeft de brandweer diverse demonstraties. Voor €2,50 kan de jeugd deelnemen aan 5 spelonderdelen.

Koop 1 (of meer) loten en kom de 13e tussen 12.00 en 15.00 uur langs bij de Duckrace om te kijken of je prijs hebt!

Doorlopende acties
Bij Jumbo van der Hoek in ’s-Gravendeel kunt u t/m juni uw emballagebonnen doneren aan onze projecten. De flessenautomaat bevindt zich in een aparte ruimte, links van de ingang van de supermarkt. Daarnaast wordt er bij de weeksluitingen in ’t Huys te Hoecke t/m juni wekelijks voor ons gespaard. De opbrengsten van deze acties zullen tegen die tijd met u gedeeld worden.

Meer informatie?
⦁ Geef.ws/puttershoek