GEZOCHT LEIDING 
Voor het nieuwe seizoen (start: september) zijn we op zoek naar leiding! We hebben het al vaker gevraagd, maar nú is de tijd aangebroken dat we JOU echt zoeken én willen vinden! 
(dit omdat er een aantal van ons gaan stoppen) 
 
Denk niet te snel dat dit niets voor jou is. Want we vinden het juist heel fijn als er enthousiaste ouders zijn die zich bij ons gezellige team willen aansluiten. Om  helder te maken wat we precies van je verwachten, hebben we het even op een rijtje gezet. De tijdsinvestering valt erg mee en de voldoening is erg groot! Zeker als jouw kinderen ook met veel plezier naar de Jor young gaan, willen we je vragen om hier even bij stil te staan! 
 
Wij gaan als team voor... 
- Zo min mogelijk vergaderen! We komen ongeveer twee/drie keer bij elkaar in één seizoen en hebben dan een heldere agenda. Geen 'geneuzel', wél gezellig en kordaat: terugblikken en vooruitkijken en knopen doorhakken. 
 - Veel wordt via de leiding-app besproken en dat werkt als een trein. 
- Je bent ongeveer één keer per maand aan de beurt om de 'club' te draaien. Dat doe je nooit alleen. We draaien altijd met twee senior-leiding en één of twee junior-leiding en/of ouders. 
- De kinderen een hele gezellige, leuke avond bieden. Waarin iedereen zich welkom voelt en de sfeer goed is onder elkaar. 
 
Enthousiast geworden en/of nog vragen, stel ze aan één van de leiding. 
Groetjes;
Arco, Carrolyn, Daniëlle, Davey, Laura, Jacolien, José, Niels en Monique

 

Aanvullende gegevens