JOR Young

Hey Jor Youngers! 
 
Het seizoen vliegt voorbij... we zitten alweer in maart! Dat betekend dat dit het laatste stukje van dit JOR Youngseizoen is…
Als leiding zijn we druk in de weer geweest om de laatste weken weer gezellige en actieve avonden in elkaar te zetten. Zo komt het jaarlijkse volleybaltoernooi er weer aan, waar we met z'n allen gaan voor de wisselbeker!
Hieronder de planning:
 
16 maart  - Spannende Spellen 
Deze avond staat in het teken van 'Spannende Spellen'... We gaan in twee groepen uiteen en wisselen halverwege de avond van spel. We spelen in elk geval allemaal het spannende spelletje BINGO! En je hebt altijd prijs! We willen graag weten of je komt: zet het even in de appgroep! 

23 maart - Gaan met die banaan! 
Vanavond wordt het rennen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan! Een actieve avond dus met leuke, gekke, spetterende spellen. Mouwen opstropen en gaan met die banaan! 

30 maart - Volleybaltoernooi 
Op deze avond doen we mee met het volleybaltoernooi van de Hoeksche Waard. Het vindt plaats in de sporthal in Heinenoord: de Tienvoet. Je moet je hiervoor opgeven! Dat kan door even in de appgroep aan te geven dat je meedoet. Dit moet voor donderdag 21 maart! Het is altijd onwijs gezellig en ook de ouders/familie/vrienden zijn van harte welkom om ons aan te komen moedigen. We verzamelen bij De Schakel en gaan dan met elkaar naar de sporthal. We brengen de kinderen na afloop ook weer thuis. Hoelaat we precies vertrekken komt tzt in de ouderapp te staan. Neem in elk geval sportkleren mee, sportschoenen (met witte zolen) en een flesje water. De bar is ook open om eventueel iets te kopen. 
Voor de avond zoeken we nog ouders die willen rijden (heen en/of terug). 
Voor de goede orde: Als u uw kind mee terug neemt na afloop, altijd even melden bij één van de leiding!!! 
 
6 april - Krantenkwizzz 
Voor deze avond moet je de krant 'Hoeksche Waard Exclusief' meenemen van 19 maart! 
Deze wordt bij iedereen gratis in de bus gedaan, dus dat moet lukken. Met deze krant gaan we een leuke quiz spelen met veel speurwerk! 
 
13 april - Disco 2.0 'Jorrrr-amazing!' 
De laatste avond alweer van dit seizoen! Een avond om nooit meer te vergeten.. want we gaan echt knallen! We gaan een megagave disco avond organiseren, met veel muziek, hapjes en drankjes, gekke acties en nog veel meer. Ook als je niet zo van dansen houdt, wordt het heel erg leuk! (je kunt dan ook lekker chillen in de 'chillhoek'...) Je moet je voor deze avond even opgeven, maar dat komt nog in de ouderapp te staan.  
 
GEZOCHT LEIDING 
Voor het nieuwe seizoen (start: september) zijn we op zoek naar leiding! We hebben het al vaker gevraagd, maar nú is de tijd aangebroken dat we JOU echt zoeken én willen vinden! 
(dit omdat er een aantal van ons gaan stoppen) 
 
Denk niet te snel dat dit niets voor jou is. Want we vinden het juist heel fijn als er enthousiaste ouders zijn die zich bij ons gezellige team willen aansluiten. Om  helder te maken wat we precies van je verwachten, hebben we het even op een rijtje gezet. De tijdsinvestering valt erg mee en de voldoening is erg groot! Zeker als jouw kinderen ook met veel plezier naar de Jor young gaan, willen we je vragen om hier even bij stil te staan! 
 
Wij gaan als team voor... 
- Zo min mogelijk vergaderen! We komen ongeveer twee/drie keer bij elkaar in één seizoen en hebben dan een heldere agenda. Geen 'geneuzel', wél gezellig en kordaat: terugblikken en vooruitkijken en knopen doorhakken. 
 - Veel wordt via de leiding-app besproken en dat werkt als een trein. 
- Je bent ongeveer één keer per maand aan de beurt om de 'club' te draaien. Dat doe je nooit alleen. We draaien altijd met twee senior-leiding en één of twee junior-leiding en/of ouders. 
- De kinderen een hele gezellige, leuke avond bieden. Waarin iedereen zich welkom voelt en de sfeer goed is onder elkaar. 
 
Enthousiast geworden en/of nog vragen, stel ze aan één van de leiding. 
Groetjes;
Arco, Carrolyn, Daniëlle, Davey, Laura, Jacolien, José, Niels en Monique

Aanvullende gegevens