JOR Maart

De laatste avond van het maandthema JOR Sports speelde zich af in de Kees Verkerkhal. 12 enthousiaste en sportieve JOR leden oefenden hier, onder leiding van een echte volleybaltrainer, voor het jaarlijkse volleybaltoernooi op 30 maart. Ondanks het verschilniveau bij de jeugd is er goed geoefend en samengespeeld en leven we met vertrouwen toe naar 30 maart! In het volgende Klankbord zal de uitslag terug te vinden zijn.

Verder stond er in de maand maart een schakelavond op het programma, hebben we een gaaf spel gespeeld in de Schakel en zijn we de week daarop naar buiten geweest om in de natuur een spel te spelen.

Wij als leiding merken dat er dit seizoen veel aanwas is van nieuwe ‘leden’. Zo stroomt veel jeugd door vanuit de JOR Young en neemt bestaande jeugd vaak vrienden mee, die blijven plakken. Te leuk! Hierdoor is er vrijwel elke avond een grote groep jeugd aanwezig, wat ons motiveert om voor elke zaterdag een leuk programma te bedenken. Op dit moment zijn wij al druk bezig met de voorbereidingen voor Kamp! Van 29 mei t/m 1 juni zullen wij het JOR seizoen hier traditiegetrouw mee afsluiten. Zet dit weekend dus vast in de agenda. Bosspellen, dropping, zwemmen, barbecue en nog zoveel meer leuks staat er dan op het programma. Dit wil je niet missen!

Maar voor het zover is, hebben we 2 leuke maanden te gaan. Zit je minimaal in de tweede klas van de middelbare school? Kom dan gerust op zaterdagavond om 20.30 uur eens langs in de Schakel. Vinden we gezellig!

Tot JOR en ZIN IN KAMP,
Davey, Daniëlle, Frank, Esmeralda, Maarten, Laurie, Bart en Ilona

Aanvullende gegevens